Wil je evenementenbeveiliging inschakelen?

3 januari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

In onze stad vinden we het leuk om met elkaar evenementen te organiseren. We kiezen er dan voor om met alle horeca ondernemers samen te werken. Een keer in de vier maanden organiseren we een evenement op het plein. We verzinnen elke keer een nieuw thema en staan dan met ons kraampje eten en drinken uit te delen. Het is erg gezellig en sfeervol. Aan het einde van de dag heeft iedereen een borrel gedronken en soms voelt de sfeer dan wat anders. We hebben er dan ook voor gekozen om evenementenbeveiliging in te schakelen. Hierdoor staan we met een gerust hard achter ons kraampje en weten we dat er voldoende mensen zijn om ons te ondersteunen indien het nodig is.

Evenementenbeveiliging voor als het nodig is

We vinden gastvrijheid belangrijk. Het evenement moet gezellig zijn en mensen bij elkaar brengen. Er hangt een goede sfeer tijdens deze dagen, er staat een gezellig muziekje op en mensen hebben het naar hun zin. Er zijn natuurlijk altijd mensen die alleen komen voor de alcoholische versnaperingen en die zijn aan het einde van de dag niet meer in een goede stemming. We vinden het niet prettig om zelf om te gaan met dit soort vervelende klanten, Daarom vinden we het prettig als er evenementenbeveiliging rondloopt. Deze mannen lopen gewoon rond in het publiek en vallen dan ook helemaal niet op. Maar als het nodig is grijpen ze voor ons in. Ze zorgen er dan voor dat de situatie snel is opgelost. Dit geeft ons een veilig en prettig gevoel. Dan kunnen wij ons weer op andere zaken richten.

Beveiliging voor elke evenement

Waarschijnlijk vind je het alleen maar leuk om mee te doen aan het evenement. Toch is het is verstandig om evenementenbeveiliging in te schakelen voor evenementen. Vooral als je weet dat klanten zich kunnen misdragen en er een snelle aanpak nodig is die jij zelf niet mag en kan geven. Een evenement moet vlekkeloos verlopen en agressie wil je voorkomen. Dit kan je natuurlijk niet helemaal voorkomen maar om een situatie niet uit de hand te laten lopen is het fijn om beveiliging in te schakelen. Waarom wil je hier gebruik van maken:

  • Jij wilt genieten achter je kraam.
  • Help zoveel mogelijk klanten met het bedienen van je specialiteit.
  • Dit is het moment om zoveel mogelijk nieuwe klanten te veroveren en je bedrijf te laten zien.
  • Aan elke tevreden klant geef je natuurlijk even je folder mee zodat ze weer reclame voor je kunnen maken.
  • Je hebt dus helemaal geen tijd om je met lastige klanten bezig te houden.
  • Veiligheid is belangrijk.

Veiligheid is belangrijk als je achter de kraam staan met hete voorwerpen en dit is belangrijk voor de klanten die met plezier rondlopen. Om te voorkomen dat een situatie uit de hand loopt is het beter om mensen daarvoor in te schakelen. Een keer in de vier maanden organiseren we een groot evenement. Dit doen we met alle horeca ondernemers uit de stad. Dit is superleuk om te doen. We staan met elkaar buiten op het plein. Iedereen heeft een kraam met hapjes en drankjes. De sfeer is altijd goed en het is er reuze gezellig. Maar voor onze eigen veiligheid kiezen we er voor om evenementenbeveiliging in te schakelen van R&A. We vinden het belangrijk dat er evenementenbeveiliging is voor als het nodig is. Deze beveiligers vallen dus niet erg op maar lopen rond in de mensenmassa en houden een oogje in het zeil. Wil je hier ook gebruik van maken, neem dan een kijkje op de site: https://r-abeveiliging.nl/evenementenbeveiliging.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn