Met mijn nieuwe ledstrip profiel is mijn huis weer verlicht

3 januari 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Graag wilde ik mijn huis versieren met nieuwe verlichting. Echter wilde ik voor iets nieuws gaan, namelijk een ledstrip profiel. Een ledstrip profiel is er in diverse soorten en maten, waardoor ik geen idee had waar ik moest beginnen. Na een tijdje rondneuzen in verschillende zoekmachines kwam ik op het ledstrip profiel van Easy Install. Deze was te koop bij de LedprofielKoning. Deze ledstrip profiel bood mij precies wat ik nodig had om mijn huis te verlichten en te voorzien van de stijl die ik wilde creĆ«ren. Doordat ik zo tevreden ben met het ledstrip profiel die ik bij LedprofielKoning heb aangeschaft, wil ik u graag meer vertellen over welke soorten er zijn en waarom ik er zo tevreden over ben. Zo kunt u er ook beter over na gaan denken om over te stappen op ledstrips en de voordelen te ontdekken.

Een ledstrip profiel van Easy Install bood mogelijkheden

Easy Install heeft verschillende soorten en maten van hun ledstrip profiel. Toen ik bezig was met de zoektocht naar mijn nieuwe verlichting, kwam ik er achter dat de afdekkappen tot wel 4 meter lang kunnen zijn. Bij dit speciaal ontworpen systeem wordt de diffuse afdekkap geleverd met een lengte van 1 tot 4 meter. De aluminium profielen zijn daarentegen altijd in 1 meter geleverd. Hierdoor is een ledstrip profiel eenvoudig te zelf monteren. Dit gaf voor mij de ultieme doorslag om een ledstrip profiel aan te schaffen. Daarnaast kunnen ze ook in verschillende vormen geleverd worden, waaronder hoekprofielen. Dit geeft een nieuwe dimensie, doordat het licht onder een hoek van 45 graden verspreid wordt. Voor mij was deze oplossing ideaal voor boven het werkblad van mijn keuken. Uiteindelijk waren dit alle redenen waarom ik besloot voor een ledstrip profiel van Easy Install te gaan:

  • Een egale spreiding van het licht
  • Een betere warmtegeleiding
  • Een eenvoudige montage

Doordat er een eenvoudige montage was, kon ik de strips zelf plaatsen op de plek waar ik ze wilde hebben. Daarnaast worden de lampen ook niet warm, doordat aluminium de warmte goed geleid. Dit gaf mij toch in zekere zin een veilig gevoel. Hoewel ik van te voren veel informatie op had gezocht over deze ledstrips, wist ik niet zo goed waar ik moest beginnen met bestellen. De medewerkers van LedprofielKoning hebben mij hier uitstekend mee geholpen door al mijn vragen te beantwoorden en een deskundig advies te geven aan de hand van de wensen die ik had. Zo kon ik met gerust hart bestellen via hun website en wist ik zeker dat ik de juiste producten in huis zou hebben.

Direct aan de slag na deskundig advies

LedprofielKoning biedt alle mogelijke ledprofielen aan die uw huis kunnen verrijken. Na een beetje onderzoek te hebben gedaan kwam ik erachter dat ze zowel inbouw-, opbouw- en hoekprofielen hadden, waarbij alles geleverd wordt in vier verschillende lengtes. Daarnaast konden ook alle benodigde accessoires direct mee besteld worden via hun webshop, zodat ik direct aan de slag kon met het monteren van mijn profielen. Hun jarenlange ervaring is goed terug te zien in hoe zij met hun klanten omgaan. Dit heeft mij erg geholpen bij mijn aankoop, waardoor ik met zekerheid kan zeggen dat dit de beste stap is die ik ooit gemaakt heb. Daarnaast is dit ook terug te zien in de kwaliteit. Al mijn profielen zijn van hoogwaardig kwaliteit materiaal gemaakt, waardoor mijn huis een geheel nieuwe uitstraling heeft. Wilt u ook profielen aanschaffen of heeft u er vragen over? Neem dan contact met hun op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.ledprofielkoning.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn