Wees wie je bent dankzij de stylist in Utrecht

2 september 2018

Posted in Coaching en Workshops

Je persoonlijkheid zit van binnen, maar die draag je natuurlijk wel uit. Dat doe je op verschillende manieren en de soort kleding die je draagt is daar één van. Op het moment dat je dus ‘verkeerde’ kleding draagt, dan kan dat zeker een effect hebben op hoe je je voelt en hoe je je persoonlijkheid uitdraagt. Het is daarom ook belangrijk om de kledingkeuze niet te onderschatten. Kleding is veel meer dan enkele stukken stof die je lichaam bedekken. Via de kleding kun je een bepaalde stijl benadrukken en daardoor kun je bijvoorbeeld ook weer beter functioneren op je werk. Om een heel simpel voorbeeld te nemen kun je bijvoorbeeld denken aan werkkleding op kantoor. Nu kun je er in principe voor kiezen om in je meest comfortabele joggingsbroek naar je werk te gaan. Deze broek kun je combineren met een gezellige sweater en zo kun je op je werk lekker aan het werk gaan. Maar natuurlijk zal je daar niet mee weg komen, want deze kleding is niet geschikt voor op kantoor. Je collega’s zouden dan ook raar op kijken als je in deze kleding op kantoor verschijnt. Maar ook als je in gesprek gaat met klanten, dan moet je er een beetje representatief uitzien. Dit is een extreem voorbeeld om aan te tonen dat iedere context vraagt om een bepaald soort type kleding. Maar het gaat ook om hoe jij je voelt. Kleding is heel vaak een verlengstuk van je persoonlijkheid. Dus hoe beter de kleding past bij wie jij bent, des te beter zit jij ook in je vel. Het is dan ook prima om je kleding aan te passen aan de context, maar je moet nooit iets dragen wat helemaal niet bij je past. Dat werkt alleen maar averechts, want dat oncomfortabele gevoel zal je ook uitstralen. Maar het is soms wel lastig om passende kleding te vinden en daarom kun je een beroep doen op een stylist in Utrecht. De stylist in Utrecht kan jou helpen om jouw karakter te matchen met de juiste kledingartikelen en de goede kleuren. Kleur is namelijk ook van groot belang. Bij sommige mensen zie je dat een bepaalde kleur erg goed staat, terwijl die zelfde kleur bij iemand anders helemaal niet goed uit de verf komt. Daarnaast heb je ook te maken met bepaalde kleurencombinaties die wel of niet werken en je hebt te maken met een bepaald karakter waar weer een kleur bij past. Dit alles, en nog heel veel meer, kun je via een stylist in Utrecht in kaart brengen. Nadat de stylist in Utrecht haar werk heeft gedaan, kun jij je eigen stylist in Utrecht worden.

Ontdek een nieuwe kijk op de wereld dankzij de stylist in Utrecht

Via de stylist in Utrecht leer je als het ware om op een nieuwe manier naar jezelf te kijken. En dan vooral door de lens van kleding. Hoe past de kleding bij jouw karakter en je persoonlijkheid en via welke kleuren kun je bepaalde karaktertrekken benadrukken? Al dit soort dingen leer je via een stylist in Utrecht. Janita Schutte van Unico kan samen met jou bijvoorbeeld werken aan de zogenaamde stijlcategorieën. Je kijkt dan goed naar welke innerlijke kwaliteiten je terug wilt laten komen via je kleding aan de hand van:

  • Kleur
  • Contrast
  • Kledingstijl
  • Innerlijk
  • Uiterlijk

Kijk op jouwstijlenkleur.nl voor meer informatie

Wil je meer weten over jouw stijl en kleur of over de stylist in Utrecht, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website van jouwstijlenkleur.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn