Ook als ZZP’er kun je een beroep doen op een boekhouder in Hoofddorp

2 september 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ook als ZZP’er kun je een beroep doen op een boekhouder in HoofddorpJe ziet vaak een soort van scheve verhouding tussen mensen die een dienst het hardst nodig hebben, maar daar dan de minste middelen voor hebben. Een rijke zakenman met drie auto’s kan er eenvoudig nog eentje bij kopen zonder dat dat echt nodig is, terwijl een alleenstaande moeder een goedkope tweedehands auto goed kan gebruiken, maar zelfs die niet kan bekostigen. Zo is het soms ook met boekhouders. Een ZZP’er die net begint is iemand die heel veel tijd kwijt is aan het opstarten van zijn of haar onderneming. Deze heeft dan totaal geen tijd over om ook nog eens met de administratie bezig te gaan. Een zakenman die al heel lang in het vak zit en een imperium heeft opgebouwd, heeft alles wellicht al uit handen gegeven en daardoor dus alle tijd om de boekhouding zelf voor rekening te nemen. Maar deze zakenman besteedt dat uiteraard uit aan een boekhouder in Hoofddorp, zodat hij lekker kan gaan golfen. Maar je hoeft je als ZZP’er geen zorgen te maken, want ook jij hebt natuurlijk recht op een boekhouder in Hoofddorp. Gelukkig zie je steeds meer boekhouders die zich vooral richten op de ZZP’ers. Dat is ook niet zo gek, want in deze moderne maatschappij zie je steeds meer mensen die voor zichzelf beginnen. Het aantal ZZP’ers en MKB bedrijven is dan ook flink aan het groeien. Het aantal boekhouders dat zich juist richt op deze bedrijven en ondernemingen neemt daardoor dus ook toe. Maar zoals gezegd is een ZZP’er vaak wel iemand die niet direct de middelen heeft om een groot administratiekantoor in te schakelen. Maar je kunt dus wel een boekhouder in Hoofddorp inschakelen, alleen moet je even weten welk kantoor geschikt is voor zelfstandige ondernemers. Het is altijd verstandig om als beginnend ondernemer toch een boekhouder in Hoofddorp in te schakelen, omdat je dan juist graag wilt dat alles qua administratie altijd 100% op orde is. Je wilt immers geen fouten maken, denken dat het allemaal goed gaat en vervolgens door foutieve informatie failliet gaan. Een boekhouder in Hoofddorp hoef je dus ook niet in te schakelen voor jouw volledige boekhouding. Je kunt de boekhouder in Hoofddorp ook om hulp vragen en daarnaast kun je ook bepaalde onderdelen van de administratie uit handen geven. Tevens kun je ook zelf de boekhouding voor rekening nemen en deze dan door een boekhouder in Hoofddorp laten controleren. Het is in ieder geval van belang dat de administratie te allen tijde op orde is en helder is. Als je dat zelf kunt realiseren, dan is dat natuurlijk prima. Maar als dat niet lukt, dan is het altijd verstandig om gewoon een goede boekhouder in Hoofddorp in de schakelen.

Waar vind ik als ZZP’er een goede boekhouder in Hoofddorp?

Mocht je nu inderdaad een zelfstandige ondernemer zijn en kom je echt niet toe aan die vervelende boekhouding, dan kun je terecht bij administratiekantoor JopDa. Dit administratiekantoor heeft zich namelijk speciaal toegelegd op de ZZP’er en het MKB-bedrijf. Je kunt bij deze boekhouder in Hoofddorp onder andere terecht voor de volgende diensten:

  • Financiële administratie
  • Belastingen
  • Salarisadministratie
  • Jaarrekening

Dus als je met de handen in het haar zit en als de cijfers voor je ogen dansen, aarzel dan niet langer en neem snel contact op met de boekhouder van JopDa.

Kom langs voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek

Mocht je nieuwsgierig zijn en willen weten dat JopDa voor jou kan betekenen, dan kun je altijd even een vrijblijvend kennismakingsgesprek aanvragen. Daarnaast kun je voor algemene informatie natuurlijk ook gewoon even op de website van jopda.nl kijken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn