Maak een afspraak bij de kapper in Rotterdam Zuid

2 september 2018

Posted in Mens en gezondheid

Bent u toe aan een nieuw kapsel, maar weet u niet precies waar u de vaklieden kunt vinden die u het kapsel kunnen bezorgen waar u naar op zoek was? Dan nodigen wij u uit om een keer naar ons als kapper in Rotterdam Zuid te komen. Wij staan voor u klaar om u te helpen en u zult merken dat wij alles in huis hebben om het kapsel te maken dat u graag wilde hebben. Bij ons als kapper in Rotterdam Zuid zult u een team van specialisten vinden dat er alles aan doet om u zo goed mogelijk te helpen. Dat wil zeggen dat wanneer u zich bij ons laat behandelen, u op een fantastisch resultaat mag rekenen. Als kapper in Rotterdam Zuid staan wij voor iedereen klaar. Zo kunnen wij het hele gezin van dienst zijn. Wij kunnen goed met kinderen omgaan, dus wanneer u graag een keer met uw zoon of dochter langs zou willen komen, dan bent u van harte welkom. Wanneer u geen zin heeft om te moeten wachten, raden wij u aan om even een afspraak te maken met ons. Zo kunt u er zeker van zijn dat u niet lang hoeft te wachten. Als kapper in Rotterdam Zuid werken wij, als u dat wilt, op afspraak maar het is niet verplicht om een afspraak te maken. Wanneer u daarom een keer in de buurt bent van ons als kapper in Rotterdam Zuid, dan kunt u ook altijd even bij ons komen binnenlopen. Wij helpen u meteen wanneer er geen wachtenden voor u zijn. Mocht u daarom graag een keer ongepland geknipt willen worden, dan kunt u altijd even bij ons komen kijken hoe druk het op dat moment is. Wanneer er weinig mensen zijn, kunnen wij u meteen gaan knippen.

Als kapper in Rotterdam Zuid heten wij u van harte welkom!

Wanneer u graag iets bijzonders met uw haar wilt gaan doen, dan bent u meer dan welkom om een keer te komen kijken wat wij als kapper in Rotterdam Zuid voor u zouden kunnen doen. Wij hebben namelijk alles in huis om u goed te kunnen knippen. Onze mensen hebben allemaal een goede opleiding gevolgd en zij volgen ook ieder jaar weer cursussen om op de hoogte te blijven van de laatste trends. Tijdens deze cursussen leren wij ook alles over de nieuwste producten en materialen waardoor u er zeker van kunt zijn dat wij u altijd op de juiste wijze en volgens de laatste inzichten zullen behandelen. Mocht u daarom door een professional geholpen willen worden, kom dan naar ons als kapper in Rotterdam Zuid en wij zullen u zorgvuldig gaan knippen. Uiteraard kunnen wij ook uw haar verven wanneer u dat graag zou willen. Wij hebben alle kleuren in huis en wij kunnen u precies de kleur geven die u graag zou willen. Wij hopen daarom ook van harte dat wij u snel een keer in onze kappersstoel zouden mogen verwelkomen. Wij zullen u een heerlijke kopje koffie aanbieden en vervolgens snel met u aan de slag gaan.

Wij kunnen u ook aan de juiste haarverzorgingsmiddelen helpen

Wanneer u merkt dat uw haar droog is, of wanner het wat futloos is, kunt u bij ons advies inwinnen over welke middelen u nodig heeft om het haar weer in goede conditie te brengen. Kortom:

  • wij kunnen uw haar knippen zoals u het wilt
  • wij kunnen uw haar verven
  • wij geven u graag advies over de juiste haarverzorgingsmiddelen

Kijk voor meer informatie even op onze site JustJo-Hairstudio.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn