Waar kun je een haartransplantatie laten doen?

7 oktober 2019

Posted in Mens en gezondheid

Een ingreep die de laatste jaren steeds meer aan populariteit wint is de haartransplantatie van beauclinic. Bij deze ingreep wordt gebruik gemaakt van een techniek die zich steeds verder heeft ontwikkeld en die daardoor steeds goedkoper is geworden. Veel mensen (vooral mannen) besluiten daardoor toch de stap te zetten en hun kale plekken weg te laten werken door er nieuwe haartjes in te laten plaatsen. Het is een relatief gemakkelijke ingreep, die echter wel veel tijd kost. De haartjes moeten namelijk eerst één voor één worden verwijderd en vervolgens ook weer één voor een geplaatst in het nieuwe gebied. Dit hele proces gebeurt met uiterste precisie voor het beste resultaat, en daarom is het verstandig om voor een haartransplantatie aan te kloppen bij een zeer ervaren kliniek, zoals de beauclinic. Zij voeren deze behandeling tegen kaalheid al vele jaren met veel succes uit, en maken gebruik van de nieuwste technieken op het gebied van haartransplantatie. Als je last hebt van kale plekken, of je stoort je enorm aan je groeiende inhammen, dan ben je bij de beauclinic echt aan het juiste adres. Ze helpen je er zeer professioneel, en hun behandelingen worden enkel uitgevoerd door de beste experts op het gebied van het transplanteren van haar.

Hoe gaat een haartransplantatie in zijn werk?

Als je twijfelt over een haartransplantatie behandeling bij beauclinic kun je het beste even even op hun website kijken. Daar vind je namelijk veel informatie over hoe de behandeling precies in zijn werk gaat, inclusief een animatiefilmpje over de procedure. Aan de hand van dit filmpje wordt je al een hele hoop duidelijk over hoe de behandeling precies in zijn werk gaat. Vrijwel altijd vindt de gehele behandeling plaats in één dag. Je hoeft dan niet meerdere keren terug te komen, wat voor de meeste mensen wel zo prettig is. Een behandeling voor haartransplantatie bestaat uit de volgende stappen:

  • Het scheren van het gebied waar de haren geoogst worden
  • Het losmaken van de haarwortels
  • Het met een pincet uithalen van de haarwortels
  • Het plaatsen van de haarwortels in speciale groeivloeistof
  • Dunne kanaaltjes maken in het ontvangstgebied
  • Het plaatsen van de haartjes in het ontvangstgebied

Al met al is het een heel secuur klusje waar absolute concentratie en kundigheid voor nodig is. Bij de beauclinic werken ze daarom alleen met de besten in hun vak en kun je er daardoor van op aan dat jouw haartransplantatie volledig professioneel gebeurt.

Een oplossing bij kaalheid

(Gedeeltelijke) kaalheid kan erg onzeker maken, daarom is de haartransplantatie behandeling van beauclinic ook zo populair. Niet ieder haartype is echter geschikt voor een haartransplantatie. Je kunt deze behandeling namelijk alleen ondergaan als jouw haarkrans van goede kwaliteit is. Gelukkig is dit bij de meeste mensen het geval. Overigens is het heel belangrijk dat je jouw verwachtingen overlegt aan je behandelaar. Het hangt namelijk van jouw type haar af of je daadwerkelijk die hele volle bos kunt krijgen of niet. Ze kunnen namelijk heel goed haren transplanteren, maar de structuur en dikte van je haren veranderen is helaas onmogelijk. Met enkel een haartransplantatie kan echter al een groot effect worden behaald, contacteer de beauclinic dus gerust eens voor de mogelijkheden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn