Een koelcel kopen voor onze bar

4 oktober 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ruim zes jaar geleden hebben mijn vrouw en ik een kleine bar gekocht. Mijn vrouw werkte al jaren in het bedrijf en toen de eigenaar het wilde verkopen, besloten wij om het te kopen. Mijn vrouw wilde altijd al haar eigen bedrijf en ik zag veel potentie in haar en de bar. De afgelopen jaren zijn wij meer etenswaren gaan verkopen en wij willen zelfs over een aantal maanden en restaurant erbij openen. Voorheen konden wij etenswaren opslaan in koelkasten, maar door de uitbreiding was dit niet meer mogelijk, want dan hadden wij te veel koelkasten nodig. Bij het bedrijf horecaworld konden wij voordelig een goede koelcel kopen en daar slaan wij nu een groot gedeelte van onze etenswaren in op. Toen wij het bedrijf kochten werd er weinig eten verkocht in de bar, slechts een aantal snacks. Mijn vrouw zag veel mogelijkheden om meer te verkopen en vooral door meer eten aan te bieden aan de gasten. Aangezien er weinig ruimte in het bedrijf was, kochten wij van te voren gemaakte etenswaren bij de bakker en slager en bereidden wij slechts enkele dingen ter plaatse. Doordat een ruimte naast ons te koop kwam te staan, konden wij uitbreiden en wij wilden direct meer etenswaren verkopen en meer zelf bereiden voor de klanten. Voorheen hadden wij enkel een aantal koelkasten, maar een koelcel leek ons nu een betere oplossing. Een koelkast neemt veel ruimte in beslag en extra koelkasten plaatsen zou te veel ruimte in beslag nemen. Een koelcel plaatsen leek ons een verstandigere oplossing, omdat wij dan veel meer etenswaren zouden kunnen opslaan. De afgelopen maand waren wij al gestart met de verbouwing en wij hoopten zo snel mogelijk een geschikte cel te vinden, zodat dit klaar zou zijn tegelijk met de verbouwing.

Voor een goede prijs een koelcel gekocht

Toen wij zochten naar een bedrijf waarbij wij een koelcel konden kopen, vonden wij onder andere de website van het bedrijf horecaworld. Dit bedrijf heeft een groot aanbod aan artikelen en machines voor de horeca en zij verkopen ook verschillende koelcellen. Bij de artikelen staat een uitgebreide beschrijving en vaak zelfs een filmpje, hierdoor wisten wij precies wat wij zouden kopen. Wij vonden een kleine koelcel die zeer geschikt voor ons was en wij konden deze cel voor een goede prijs kopen. Het was ook mogelijk om de cel te laten installeren en wij besloten om dit te laten doen.

Veel opslagruimte en goede koeling

Sinds vorige week hebben wij de koelcel staan en wij zijn erg blij met de aankoop. De nieuwe cel koelt erg goed en wij kunnen veel artikelen kwijt. De installatie was snel verlopen en de monteur zorgde dat alles goed werkte voordat hij vertrok. Met de cel kunnen wij nu veel producten koelen in een kleine ruimte, daar zijn wij blij mee, want de ruimte kunnen wij goed gebruiken. Wij zijn erg te spreken over horecaworld en raden dit bedrijf aan.

  • Zij zijn gespecialiseerd in artikelen en machines voor de horeca
  • Alle artikelen hebben een uitgebreide beschrijving
  • Wij konden voordelig een koelcel kopen
  • De cel werd ook bij ons geplaatst door dit bedrijf     
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn