Waar kun je een app laten bouwen?

9 oktober 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

je bent er al een poosje over aan het nadenken en wilt nu eindelijk die stap zetten: Een eigen app laten bouwen. Doordat tegenwoordig iedereen een mobiele telefoon heeft en deze vol heeft staan met apps is dit een hele toegankelijke manier om een groot publiek te bereiken. En als je denkt dat het een grote investering is om een app te laten bouwen heb je het mis. Bij 7lab kun je namelijk ook voor een hele vriendelijke prijs apps laten ontwikkelen. Daar hebben ze namelijk allerlei standaard frameworks ontwikkeld, welke ze kunnen aanpassen naar jouw wensen en eisen. Ze hebben in de loop der jaren een hele bibliotheek vol met functies opgebouwd, welke dus in principe kant-en-klaar zijn, en heel eenvoudig te implementeren in jouw nieuwe app. Als je al deze functies één voor één zou moeten laten ontwikkelen zou je inderdaad heel veel geld kwijt zijn, maar doordat 7lab gebruik maakt van de door henzelf ontwikkelde frameworks kunnen al deze modules en functies heel eenvoudig worden toegevoegd. Een standaard app dus eigenlijk, maar dan aangepast naar jouw huisstijl en eisenpakket. Dat deze dienst populair is merken ze bij 7lab steeds meer. Nu een app laten bouwen niet zo duur meer is laten steeds meer mensen het doen. En eigenlijk is dat goed nieuws, want hoe meer apps 7lab ontwikkelt, hoe meer functies ze beschikbaar hebben in hun standaard pakket, waar jij weer van kut profiteren.

Maatwerk app laten bouwen

Bij 7lab kun je zowel terecht voor een app die gemaakt is van de door henzelf ontwikkelde standaard frameworks, als voor een volledig op maat gemaakte app. Een app laten bouwen op basis van maatwerk is weliswaar duurder, maar je krijgt er wel iets origineels voor terug. Daarom kiezen veel mensen voor een combinatie van beiden. Ze kiezen een standaard framework om voor hun nieuwe app te gebruiken, en vullen deze aan met zowel standaard functies (die iedereen sowieso nodig heeft) als op maat gemaakte functionaliteiten. Bij 7lab kan het allemaal, en precies zoals jij het wilt. Een app laten bouwen gebeurt dan ook altijd met veel overleg, om je te alle tijden volledig bij het proces te betrekken.

Waarom een app laten maken bij 7lab?

7Lab heeft op het gebied van software development al super veel ervaring, en zijn daarom de aangewezen partij om jouw app te laten bouwen. Of het nu om een maatwerk app gaat of om een relatief eenvoudig ontwerp, 7lab verzekert je altijd van een professionele aanpak en goed werkend resultaat. Waarom je bij 7lab moet aankloppen voor de bouw van jouw app?

  • Ze werken Agile met SCRUM
  • Ze krijgen hulp van SCRUM Master en IT-Accelerator
  • Hun team is door de jarenlange ervaring erg op elkaar ingespeeld
  • Ze hebben ruim 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van apps

Op hun website kun je alvast wat informatie opzoeken en een aantal van hun afgeronde projecten bekijken. Het moge je dan wel duidelijk zijn dat als je een app wil laten bouwen je bij 7lab aan het juiste adres bent, zowel voor een professioneel resultaat als voor de toegankelijke manier waarop ze werken. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn