Raakt u ook geïnspireerd door monumenten?

5 april 2019

Posted in Financiën en Verzekeringen

Hofstaete Makelaardij kan u helpen met al uw vragen rondom monumenten. U vindt hun website via de volgende link: hofstaetemakelaardijHofstaete Makelaardij heeft veel kennis in huis welke nodig is bij het kopen en verkopen van monumenten en adviseren van partners wat betreft een monumentaal pand. Ook beschikken zij over de nodige ervaring. Dit maakt dat u de samenwerking met Hofstaete Makelaardij als zeer prettig zult ervaren. In dit artikel zal nader worden toegelicht welke diensten Hofstaete Makelaardij precies aanbiedt. Ook wordt in kaart gebracht hoe u met ze in contact kunt komen en hoe het proces vervolgens verloopt. Dit laatste is uiteraard afhankelijk van uw wensen. 

Monumenten via Hofstaete Makelaardij

Hofstaete Makelaardij is een exclusieve erfgoed makelaar. De makelaardij werkt al ruim tien jaar in het erfgoed. De makelaars zijn gespecialiseerd in adviseren wat betreft het kopen en verkopen van monumenten. Heeft u deze droom ook al een tijdje in uw achterhoofd? Wonen in een prachtig statig huis welke ruim is opgezet en er vorstelijk uitziet? Er is een grote kans dat u een voorliefde heeft voor monumenten. Deze zijn uiteraard kostbaar, wegens de historische betekenis. In de wereld van de erfgoed makelaardij ziet men ook vaak dat mensen angstig zijn om zo’n aankoop geheel zelf uit te voeren. Dit is het moment waarop ze beslissen in zee te gaan met Hofstaete Makelaardij. Ze staat niet voor niets hoog aangeschreven in Google. Klanten beoordelen de makelaardij dan ook met een 8,9. Hofstaete Makelaardij biedt echter meerdere diensten aan dan het regelen van de koop en verkoop. U kunt ook bij Hofstaete Makelaardij terecht voor de volgende diensten:

  • Verkopen
  • Aankopen
  • Taxeren
  • Restaureren
  • Adviseren
  • Stille verkoop

Om de waarde van monumenten vast te stellen kunt u dus Hofstaete Makelaardij benaderen voor de taxatie. Een stille verkoop spreekt eigenlijk voor zich. Dit wordt gedaan als de verkoper niet wil dat de verkoop algemeen bekend wordt. U zou denken dat het verkopen daardoor moeizaam gaat, maar dit is niet het geval bij Hofstaete Makelaardij. Zij beschikken immers over een ruim netwerk en veel ervaring. Monumenten laten restaureren kan ook gedaan worden via de makelaardij voor erfgoed.

In contact komen met Hofstaete Makelaardij

Bij Hofstaete Makelaardij begrijpt men dat u wellicht wat vragen heeft voor u met de makelaardij in zee gaat. Daar doen ze dan ook niet moeilijk over. U kunt een gratis en vrijblijvend gesprek met ze aanvragen. Dit doet u via de website welke staat benoemd in de eerste alinea. Wilt u geen afspraak maken maar heeft u toch wat vragen? Hofstaete Makelaardij is goed bereikbaar. U kunt de makelaardij telefonisch bereiken maar ook per e-mail. Beide contactgegevens staan duidelijk vermeld op de website. Heeft u al oog voor bepaalde monumenten? Kijk dan ook op de website om te zien of deze monumenten zich bevinden binnen de werkgebieden van Hofstaete Makelaardij. Als u hierover twijfelt, dan kunt u natuurlijk altijd contact met ze opnemen. Of het nou gaat om het verkopen, aankopen, taxeren, restaureren of adviseren van monumenten: Hofstaete Makelaardij maakt altijd gebruik van een duidelijk stappenplan zodat u weet wat u te wachten staat. Bent u geïnteresseerd in een prachtige monumenten binnen de werkgebieden van Hofstaete Makelaardij? Neem dan snel contact op met de organisatie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn