Waar vindt je de mooiste trouwjurken?

27 maart 2019

Posted in Mode en Kleding

Eindelijk is het zo ver, je bent ten huwelijk gevraagd of hebt zelf de grote stap gezet om jouw grote liefde ten huwelijk te vragen. Misschien droom je er al jaren van, of heb je juist nog geen flauw idee van wat voor jurk je wilt hebben, maar de zoektocht naar trouwjurken is altijd een feest. Zeker als je naar de prachtige winkel van valkengoed gaat, in Amersfoort (valkengoed.nl). Dit is namelijk een ontzettend grote winkel met een super mooi assortiment trouwjurken. Ze bestaan al sinds 1984 en zijn dus met recht een zeer ervaren verkooppunt van unieke bruidsmode. In de jaren dat ze bestaan hebben ze hun assortiment steeds verder uitgebreid, waardoor ze op dit moment werkelijk alle stijlen en typen bruidsjurken aanbieden die je maar kunt bedenken. Als je trouwjurken gaat passen in de winkel van valkengoed is de kans dat je jouw jurk niet vindt dus erg klein, of zelfs bijna onmogelijk. Voor veel bruiden is het zoeken naar de geschikte trouwjurk best moeilijk, er zijn heel veel winkels en ze hebben allemaal een ander assortiment. Daarom valt de winkel van valkengoed zo goed in de smaak. Doordat ze zo’n enorme collectie trouwjurken verkopen kun je er vanuit gaan dat als je daar je jurk niet vindt, je hem in feite nergens vindt. 

Hoe kies je de juiste bruidsjurk uit?

Een trouwjurk kopen doe je (als het goed is) maar één keer in je leven. Je wilt dus ook dat hij perfect is en dat zowel jij als je aanstaande hem super mooi vinden. Het kan dus lastig zijn om te kiezen uit alle mooie trouwjurken die ze bij valkengoed verkopen. Enkele tips die je in je achterhoofd kunt houden bij het passen van bruidsjurken zijn:

  • Probeer de mening van anderen los te laten, jij moet hem mooi vinden!
  • Bedenk je of je ermee wilt kunnen dansen, en zo ja, is hij dan niet te zwaar?
  • Kijk goed naar de pasvorm, past hij bij jouw lichaamstype of niet?
  • Wil je een praktische jurk of maakt hij bijvoorbeeld niet uit dat hij over de grond sleept?
  • Wat zou je aanstaande mooi vinden?

Wat veel bruiden het moeilijkst vinden is loslaten wat iedereen van de jurk vindt. Ze hebben bijvoorbeeld hun moeder of vriendinnen meegenomen en ondanks dat ze zelf verliefd zijn op een jurk, keuren zij hem af. Dit is heel moeilijk, maar probeer ook dan af te gaan op je eigen gevoel. Het is immers jouw bruiloft, en je bent trouwjurken aan het passen voor jezelf en niet voor een ander. 

De mooiste trouwjurken vindt je bij valkengoed

Wat voor jurk je ook zoekt, bij valkengoed vindt je hem. Daar hebben ze namelijk zo’n groot assortiment trouwjurken, en ze verkopen alle stijlen jurken die je maar kunt bedenken: Prinsessenjurken, vintage-look jurken, strapless modellen en nog veel meer. Waarschijnlijk heb je al een idee of foto’s van jouw ideale jurk. Als je deze meeneemt kunnen de stylistes van valkengoed je beter helpen bij het vinden van jouw ideale trouwjurk. Op deze manier wordt het passen en kiezen van trouwjurken je zo makkelijk mogelijk gemaakt. Bij valkengoed geniet je van een uitstekende service, en als je daar niet slaagt slaag je nergens!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn