Op zoek naar het goedkoopste payroll bedrijf?

16 juni 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Het uitbetalen van werknemers is voor veel bedrijven een klus waar de baas maandelijks weer tegenop ziet. Bij het uitbetalen van medewerkers komt veel administratief werk kijken, bovendien heb je als werkgever te maken met veel verschillende factoren als belastingen, minimumlonen en verzekeringen waar je financieel rekening mee moet houden bij het uitbetalen van je medewerkers, zodat alles geregeld is en niemand te weinig of te veel uitbetaald krijg door de werkgever. Veel werkgevers kiezen hierdoor ervoor om zzp’ers ofwel zelfstandige ondernemers in te huren in plaats van mensen in loondienst hebben, zo stuurt het personeel zelf facturen naar de werkgever en hoeft er geen rekening gehouden te worden met praktische zaken, dit regelt de werknemer als zelfstandige ondernemer allemaal zelf. Ook zijn er steeds meer bedrijven die ervoor kiezen om het uitbetalen van hun personeelsleden uit te besteden aan een payroll bedrijf, zo hoeven ze alleen de gegevens per maand en de gegevens van hun bedrijf en hun personeel door te geven aan het payroll bedrijf die voor de rest alles zelfstandig regelen. Alhoewel het werkgevers veel tijd en werk scheelt om de uitbetaling van het personeel uit te besteden aan een payroll bedrijf is het ook een extra kostenpost aangezien het payroll bedrijf ook een tarief boven op de kosten van de lonen rekent, iedereen is dus op zoek naar het goedkoopste payroll bedrijf om zo voordelig mogelijk uit te zijn.

Het goedkoopste payroll bedrijf

NL Payroll is een payroll bedrijf dat bekend staat als het goedkoopste payroll bedrijf van Nederland en omstreken, door de hoeveelheid aan ervaring die het personeel heeft is NL payroll voor veel bedrijven de betrouwbaarste en goedkoopste optie op het gebied van payroll. Wat kan NL Payroll u bieden?

  • Alle werkgeverszaken geregeld bij het goedkoopste payroll bedrijf
  • Op tijd uw werknemers uitbetalen bij het goedkoopste payroll bedrijf
  • Online uw administratie inzien bij het goedkoopste payroll bedrijf
  • Heldere communicatie bij het goedkoopste payroll bedrijf
  • Zelf alle controle hebben bij het goedkoopste payroll bedrijf
  • Als bedrijf alle zeggenschap houden bij het goedkoopste payroll bedrijf

NL Payroll heeft een modern systeem ontwikkeld waarin werkgevers online efficiƫnt alle werkgeverszaken bij kunnen houden en alle cijfers en data met betrekking tot hun bedrijf en de uitbetaling van hun personeel ten alle tijden kunnen inzien.

Mijn eigen positieve ervaring met NL Payroll

Ik heb zelf al een aantal jaar en eigen horeca gelegenheid in de binnenstad van Amsterdam. Omdat er in de horeca veel focus ligt op het ambachtelijke werk en het maken van eten, bleef er  voor mij vaak weinig tijd over om de administratie te regelen. Ik had veel mensen in dienst en een aantal zelfstandige ondernemers die ik regelmatig inhuurde. Echter had ik steeds meer moeite met het op tijd betalen van al mijn werknemers en het bijhouden van alle werkgeverszaken in mijn eentje. Vandaar dat ik op zoek ging naar het goedkoopste payroll bedrijf. Al snel kwam ik bij NL Payroll terecht aangezien zij de goedkoopste optie zijn in de sector. Inmiddels maak ik al jaren gebruik van de service van NL Payroll en ben ik super tevreden!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn