Wilt u zelf de bijtelling berekenen?

10 juni 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Vorig jaar heb ik een andere baan gekregen en dat was heel fijn. Ik had namelijk al heel lang de behoefte om ergens anders te gaan werken en daarom heb ik heel lang gezocht naar iets waar ik gelukkig van zou kunnen worden. Uiteindelijk heb ik een baan gevonden waarbij ik een mooi uniform kan dragen en waarbij ik een eigen kantoor heb. Ook heb ik een auto van de zaak gekregen en dat was ook heel fijn want ik kon tot op dat moment zelf nooit een auto veroorloven. Ik heb toen gehoord dat wanneer je je leaseauto van het werk ook privĂ© gebruikt, je je bijtelling berekenen moet. Als je namelijk niet je bijtelling berekenen gaat, dan ben je in overtreding want je moet aan de Belastingdienst het deel dat je voor je eigen gebruik gebruikt, betalen. Daarom ben ik maar eens even gaan kijken hoe ik de bijtelling berekenen kon want ik had hier helemaal geen verstand van. Ik heb toen gezien dat de bijtelling berekenen niet per se iets is wat je zomaar even doet. Ik ben daarom gaan kijken waar ik meer informatie over de bijtelling berekenen kon vinden en ik heb toen gezien dat ik het beste even kon kijken of er ook een handige site te vinden was waar ik meer informatie over dit onderwerp zou kunnen vinden. Ik heb toen gezien dat wanneer je even naar berekenen.nl gaat, je hier heel veel interessante tools kunt vinden. Als je namelijk ziet wat je op deze site aan opties kunt vinden, zie je dat je hier heel eenvoudig en snel je bijtelling berekenen kunt. Dat was precies wat ik nodig had en ik ben daarom gaan kijken wat er in mijn geval uit de berekening kwam wanneer ik de bijtelling berekenen ging. Ik kan u zeggen dat ik het heel prettig vond om de bijtelling berekenen te kunnen via deze site want ik was bang dat ik fouten zou maken wanneer ik zelf aan de slag zou gaan en daar hoefde ik hier niet bang voor te zijn. Mocht u daarom ook uw bijtelling berekenen willen, dan raad ik u aan om even naar de site van berekenen.nl te surfen. Deze pagina heeft heel veel mogelijkheden om de bijtelling te berekenen en ik ga deze pagina dan ook zeker vaker gebruiken. 

Hier kunt u snel uw bijtelling berekenen

Wat ik heel fijn vind aan deze site is dat je hier niet alleen snel je bijtelling berekenen kunt, maar dat je ook heel goed te zien krijgt welke stappen gezet worden als je je bijtelling berekenen gaat. Zo weet je niet alleen wat de uitkomst is, maar ook hoe men op dit antwoord is gekomen. Daardoor leer je dus ook nog iets van het bijtelling berekenen en dat vind ik altijd heel belangrijk.

Wilt u ook iets berekenen? 

Mocht u ook iets willen berekenen, dan kunt u:

  • Altijd even naar berekenen.nl surfen 
  • Bekijken wat u hier aan mogelijkheden kunt vinden 
  • Een berekening maken zodat u zekerheid krijgt over uw situatie 

Ik hoop dat u hier ook de juiste tools kunt vinden voor uw rekensom.     

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn