Ondergrondse containers kopen?

16 juni 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Op zoek naar een handige oplossing voor het scheiden en tijdelijk opslaan van afval? Denk dan eens aan ondergrondse containers. Dit soort containers staan u niet in de weg, verbergen het afval voor uw klanten of bezoekers, en verspreiden ook geen vervelende geuren. Als u gebruik maakt van reguliere afvalbakken of kliko’s zult u een enorm verschil merken als u uw ondergrondse container in gebruik neemt. Vooral in de zomer scheelt een ondergrondse container veel overlast. Kortom, ondergrondse afvalcontainers zijn ideaal voor elk bedrijf dat te maken heeft met bedrijfsafval. Ondergrondse containers kopen doet u eenvoudig via ondergrondse-afvalcontainers. Hier vindt u ook alle informatie over de verschillende soorten containers en hun toepassingen. 

Voordelen van ondergrondse containers kopen

Als u ervoor kiest ondergrondse containers te kopen kiest u voor gemak en duurzaamheid. Ondergrondse afvalcontainers bieden u:

  • een duurzame oplossing voor uw bedrijfsafval
  • een milieuvriendelijke en brandveilige opslagplaats
  • gemak en een onderhoudsarme optie voor alle soorten afval

U heeft een aantal opties als u overweegt ondergrondse containers te kopen via ondergrondse-afvalcontainers.nl. U kunt kiezen voor een volledig ondergrondse container, een perscontainer die zich ook volledig onder uw terrein bevindt, of een semi-ondergrondse container. De laatste optie bespaart u veel ruimte en wordt toegepast op allerlei terreinen, zoals campings en evenemententerreinen. De ondergrondse container zoals u die wellicht kent uit het straatbeeld is ook gewoon te koop. U kunt voor elk soort onderneming een ondergrondse container kopen, en voor elke soort afvalstroom. Voor papier, glas, groen- en restafval zijn er ondergrondse containers beschikbaar, waarbij u zelf kiest voor welke afvalstroom u een container aanschaft. Het is dus ook mogelijk alleen restafvalcontainers te bestellen. Twijfelt u over de soort ondergrondse container die u wilt kopen? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen om uw wensen te bespreken. Wij adviseren u graag over de best passende aankoop. Bovendien werken wij al jaren met bedrijven en afvalstromen, en kunnen wij u ook adviseren over het verwerken van uw afval. Wellicht is er een efficiëntere manier voor de verwerking van uw afval dan u nu inzet of kunt u zelfs verdienen aan uw afval. Veel te recyclen producten zijn geld waard. Oud hout, staal en andere grondstoffen kunnen worden verkocht als grondstof. Wij helpen u graag op de juiste manier, met kostenbesparende maatregelen, van uw afval af te komen. 

Het legen van containers

Een ondergrondse container kopen blijft niet bij het laten plaatsen ervan. Als u ervoor kiest ondergrondse containers te kopen, wordt deze ook geleegd. Zo bent u in één keer van uw bedrijfsafval af. Wij spreken met u af wanneer en hoe vaak wij langskomen voor deze dienst. Zelfs als u al een container heeft, kunt u deze gewoon door ons laten legen. Wij zorgen voor de verdere verwerking van dit afval, op duurzame en milieuvriendelijke wijze. Als u op zoek bent naar een manier om uw bedrijf milieuvriendelijker te laten opereren, is een ondergrondse container kopen wellicht iets voor u. U bent zo in het bezit van goede tijdelijke opslag, én een betrouwbare ophaaldienst. Vraag vandaag nog een offerte aan voor uw container of bel ons voor meer informatie.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn