Op zoek naar een akoestisch plafond?

18 juni 2019

Posted in Ondernemers en Particulieren

Tegenwoordig worden er bij nieuwbouw of renovatie in huizen of kantoren, gewerkt met harde materialen, denk aan betonmuren, tegelvloer of pvc vloer, dan heeft men grote kans op een galm of echo. Het kan zelfs zo zijn dat u de tv en radio niet goed kunt horen en u geïrriteerd bent door schreeuwende kinderen in uw huis. Komt dit u bekend voor? Dan is het aan te raden om een akoestisch plafond te nemen, waarbij Marcel Wesseling Spanplafonds garandeert dat de galm is verdwenen.

Wat is een akoestisch plafond?

Bij Marcel Wesseling kunnen ze u een akoestisch spanplafond installeren. Het akoestisch plafond dat ze installeren, is een geweven doek waarin ontelbaar veel microperforaties inzitten. Deze microperforaties zijn zo klein, dat ze voor het blote oog niet zijn te zien. De achterkant van het spanplafond is voorzien van een dun laagje rubber. Om de galm weg te krijgen, monteren ze eerst een akoestische isolatiedeken aan het bestaande plafond. Deze akoestische deken is gemaakt van polyester en 2 centimeter dik. Wanneer de isolatiedeken is aangebracht, monteren ze het akoestisch plafond tussen de wanden. De galm gaat via de wand naar het spanplafond. Vervolgens wordt het door het akoestische plafond en de deken geïsoleerd. Hierdoor heeft u geen last meer van de galm.

Bij een akoestisch plafond monteren ze achter het spanplafond onderbouwen. Zo kunt u er spotjes, hanglampen, gordijnen, enzovoorts aan bevestigen. Bovendien ziet het plafond er net zo strak en mooi uit als elk ander plafond. U zult er niet aan zien dat het een akoestisch plafond is. Bovendien is het plafond gemakkelijk met reinigings doekjes schoon te maken.

Wilt u graag een akoestisch plafond? Dan kunt u hem laten plaatsen door Marcel Wesseling en zijn team. Marcel is zelf een ervaren vakman die al meer dan 15 jaar spanplafonds plaatst. Bovendien heeft hij een team van ervaren medewerkers, die elk ook erg goed zijn in het monteren van een (akoestisch) spanplafond. Tevens werkt Marcel Wesseling snel en gaat hij erg precies te werk.

Daarnaast zijn alle medewerkers van Marcel Wesseling integer en komen ze afspraken na. Bent u bang voor rommel in huis? Geen zorgen! De medewerkers van MarcelWesseling.nl ruimen de rommel die zij maken gewoon zelf weer op.

Marcel Wesseling Spanplafonds 

Bij Marcel Wesseling kunnen ze naast akoestische plafonds nog veel meer:

  • Spanplafond
  • Verlichting aan het plafond
  • Lichtwanden

Bij het plaatsen van een akoestisch plafond, kunnen ze ook zorg dragen voor uw wensen met betrekking tot verlichting. Denkt u hierbij aan inbouwspotjes, opbouwspotjes, tl-armatuur, sterrenhemel, LED verlichting, LED strips, verlichting op afstandbediening en nog veel meer.

Ook leveren ze dus lichtwanden. Het is de manier om de aandacht te trekken en vast te houden. De ultieme ‘eyecatcher’. Lichtwanden bestaan uit een aluminium frame met daarin LED verlichting. Als de lichtwanden zijn gemonteerd, monteren ze een spanwand in het frame. Op de spanwand kunnen ze iedere gewenste afbeelding afdrukken. U kunt zelf uw foto aanleveren of u kunt een foto kiezen uit hun catalogus. Met een lichtwand creëert u een levensechte foto. Ze kunnen de lichtwanden op ieder gewenste formaat leveren. Voor meer informatie, kunt u ze bellen of mailen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn