Een ijsvitrine kopen voor in onze winkel

12 juni 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Mijn vrouw en ik hebben al jaren een winkel in een klein toeristisch stadje. Vorig jaar zijn wij met onze winkel naar het centrum van het stadje verhuisd en hier komen veel toeristen. Het leek ons een goed idee om een ijsvitrine te kopen, zodat wij in de zomer ijs kunnen verkopen en zo meer kunnen verdienen. Wij hadden weinig ervaring met ijs en wisten niet welke vitrine wij het beste konden kopen. Wij vonden de website van het bedrijf veld en hier vonden wij mooie grote vitrines en deze pasten ook nog eens mooi bij onze andere meubels in de winkel. Ruim tien jaar geleden ben ik een winkel begonnen in het stadje waar ik vandaan kom. Ik had altijd al een passie voor retail en had verschillende jaren bij andere bedrijven gewerkt. Het leek mij fantastisch om een eigen winkel te hebben en na jaren sparen en plannen maken, besloot ik om de stap te wagen. Destijds werkte mijn vrouw nog voor een baas, maar na twee jaar besloot zij om mij te helpen. Wij hebben altijd een onderscheidend assortiment gehad en veel aandacht aan onze klanten geschonken, waarschijnlijk bleven zij daarom terugkomen. Vorig jaar kwam er een prachtig pand in het centrum van het stadje beschikbaar en het leek ons ideaal om hier naar te verhuizen. Het pand moest wel aangepast worden en was veel duurder, maar bij konden boven in het pand wonen en bood ook veel nieuwe kansen. Er komen veel toeristen naar het stadje en vooral in de omgeving van het nieuwe pand. Het leek ons een goed idee om schepijs aan de toeristen te verkopen, maar hiervoor moesten wij nog wel een ijsvitrine kopen. Wij vonden een bedrijf dat ons het ijs kon verkopen en moesten alleen nog een ijsvitrine zoeken. 

Een afspraak voor een ijsvitrine op maat

Online zochten wij naar aanbieders van schepijsvitrines en vonden een aantal mogelijkheden. Een bedrijf dat ons direct geschikt leek was veld. Zij hebben veel keuze en zijn gespecialiseerd in apparaten en meubels voor de horeca. Aangezien wij weinig verstand hadden van een ijsvitrine, besloten wij om contact op te nemen met dit bedrijf. Met een van hun experts hadden wij een gesprek en zij gaf ons advies over welke ijsvitrine het beste geschikt voor ons was. Wij besloten om deze schepijsvitrine bij dit bedrijf aan te schaffen. 

Veel ijs verkocht en blije klanten

Sinds wij de ijsvitrine hebben, hebben wij al veel schepijs verkocht. Het was een goed idee om ijs te verkopen, want op warme dagen komen veel klanten speciaal naar ons toe. De schepijsvitrine werkt erg goed en staat mooi in onze winkel. Veel klanten kopen voor een ijsje en kijken daarna naar de rest van het assortiment, zo verkopen wij ook meer andere producten. Het onderhoud laten wij ook doen door veld en zo hopen wij nog lang van de vitrine te kunnen genieten. Wij raden veld aan voor het kopen van een ijsvitrine. 

  • Dit bedrijf is gespecialiseerd in meubels en apparaten voor de horeca
  • Ze hebben veel keuze
  • Wij kregen advies op maat
  • Zij doen ook het onderhoud aan de machine
  • Het verkopen van ijs verhoogt onze omzet
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn