Houten veranda’s – omdat er meer is dan binnen

13 september 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ben jij net als de rest van Nederland op zoek naar mogelijkheden om meer met je huis te doen? Onlangs is het internet geëxplodeerd dankzij alle mogelijkheden om te renoveren, uit te bouwen, opnieuw het huis in te richten en zelf aan de slag te gaan met de opties die er zijn. Het lijkt wel alsof heel Nederland aan de slag gaat met het huis, maar dát is niet het geval. De meeste mensen zijn niet op zoek naar tips en opties. De meeste mensen zijn op zoek naar inspiratie om te kijken wat er eigenlijk gedaan kan worden. Het gaat meer om de voordelen en de nadelen dan een echt plan van aanpak. In dat opzicht wil ik graag mijn steentje bijdragen door het eens te hebben over houten veranda’s. Ik was namelijk lang op zoek naar inspiratie over houten veranda’s en vond veel websites, maar ik werd er niets wijzer door. Ja, logisch dat je meer ruimte krijgt en ja, logisch dat het makkelijk te onderhouden moet zijn. Maar praktische inzichten en echte inspiratie vond ik niet tussen alle gefabriceerde tekstjes online. Totdat ik terechtkwam bij Veranda Twente (verandatwente.nl). Daar vond ik inspiratie en meer inzicht in de mogelijkheden. En nu ben ik de eigenaar van twee houten veranda’s.

Twee houten veranda’s?

Toen ik in gesprek ging met de mensen van Veranda Twente kwam ik er direct achter dat ‘houten veranda’s’ geen vast gegeven zijn wanneer je deze bestelt op de juiste plaats. De mensen gaven me direct aan dat de houten veranda’s op bestelling gemaakt worden en dat zij op elke manier aangepast kunnen worden om zo te voldoen aan de eisen die je zelf hebt. Toen ik ze vroeg om langs te komen (ik kan niet ruimtelijk denken én ik ben onhandig), kwamen ze direct met een alternatief waar ik niet aan gedacht had. Mijn probleem: ik heb een groot huis en een kleine tuin mét een schuur. Om genoeg ruimte te hebben, zou de veranda bijna over heel de tuin komen en dat wilde ik niet. Daarom heb ik nu dus twee houten veranda’s: een op het zuiden van het huis, en een op het westen aan de schuur. Op die manier heb ik altijd een plek om lekker droog te zitten voor een barbecue, een rustige avond of een sigaretje en een borreltje wanneer ik daar zin in heb. Mijn houten veranda’s zijn een waardevolle investering geweest. Ik heb meer ruimte, meer rust en mijn huis is aanzienlijk meer waard geworden door de kwalitatieve materialen die gebruikt zijn. Gelukkiger kun je mensen op mijn leeftijd bijna niet meer maken.

Gewoon genieten

Wil je aan de slag met houten veranda’s, kies dan gewoon voor Veranda Twente. Samen met deze mensen hebben we een geweldig plan op maat kunnen maken waarbij rekening gehouden werd met onze eisen, maar ook met de constructie van het huis en de opzet van de tuin. Alle informatie die ik online gevonden had, heb ik weggegooid. Het is veel beter om de experts gewoon een offerte te laten maken en de opties door te spreken. Die mensen weten namelijk wél wat zij doen en dat is precies de reden waarom zij veranda’s plaatsen en niet de hele dag aan een website werken om mensen aan te trekken. Dat hoeft overigens ook niet meer, want de positieve reclame heeft ervoor gezorgd dat dit bedrijf een grote naam geworden is in heel Twente. Ik vraag me stiekem af wanneer zij de rest van Nederland gaan veroveren.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn