Doe jezelf en je portemonnee een plezier met goedkope parfum

6 september 2018

Posted in Mens en gezondheid

“Parfum is duur en het is helemaal duur als je een goed parfum wilt kopen van een bekend merk. Om die reden is het dan ook verstandig om gewoon te kiezen voor goedkope parfum. Nu denk je wellicht meteen aan inferieure geurtjes die eerder stinken dan lekker ruiken. Als je de mensen om je heen wilt irriteren, dan kun je inderdaad dergelijke goedkope parfum kopen. Deze rommel stinkt en heeft vaak ook een hardnekkige penetrante geur die dan dus ook als een walm om je heen hangt. Ideaal dus om mensen op een afstand te houden. Het is een soort van AXE deospray, want als je deze deodorant draagt, dan ruikt iedereen meteen dat het AXE is en dus ook dat je kiest voor de goedkope optie. Maar als je juist lekker wilt ruiken en als je mensen liever naar je toetrekt, dan is het verstandig om geen goedkope parfum te kopen. Maar dit wil ook niet zeggen dat je daarom dus een dure parfum moet kopen. Als je het slim speelt, dan kun je parfum kopen van een A-merk tegen een lage, bijna goedkope, prijs. Op deze manier kun je toch profiteren van goedkope parfum, zonder dat je mensen afschrikt met een goedkope geur. Lekker ruiken is heel belangrijk, want door een lekker geurtje sta je in elke sociale context meteen met 1-0 voor. Mensen zijn je door je fijne geur meteen goedgezind. Als je niet lekker ruikt of veel te sterk, dan roep je juist gevoelens van afkeer op. Mensen maken vaak de fout door te denken dat een deo- of parfumgeur altijd beter is dan bijvoorbeeld je natuurlijke lichaamsgeur of een zweetgeur. Dat is zeker niet aan de orde. Je natuurlijke lichaamsgeur is in de regel neutraal en vrij zwak. Zweet kan heel erg stinken, maar als je deze geur probeert te verdoezelen met deodorant, dan krijg je een mengsel dat vaak nog veel erger stinkt. Het punt is natuurlijk dat deodorant of parfum in de fles anders ruikt dan op de huid. Als je deodorant gebruikt op een zwetend lichaam, dan vermengt de deodorant zich met een huid die niet schoon is. Daardoor ontstaat er een hele nieuwe geur. Vandaar ook dat het altijd verstandig is om deodorant spaarzaam te gebruiken en altijd na het douchen. Hetzelfde geldt voor parfum, zowel voor de dure als de goedkope parfum. Mocht je goedkope parfum willen kopen van een A-merk, dan kun je terecht op de site van bpfragrance.nl.

Goedkope parfum koop je natuurlijk bij BP Fragrance

Als je goedkope parfum wilt kopen, dan kun je het beste niet naar de Douglas gaan of de ICI Paris. Hier kun je natuurlijk parfum kopen van de beste merken, maar goedkoop is het zeker niet. Als je bij deze winkels goedkope parfum wilt kopen, dan kom je dus al snel uit bij de parfums van povere kwaliteit. Het betreft een webwinkel, dus je wilt natuurlijk wel eerst kunnen testen voor je iets koopt. Je zou dan eerst naar de winkel kunnen gaan om daar van alles te gaan testen. Vervolgens kun je terugkeren naar huis en eenmaal thuis het goedkope parfum van je keuze bestellen via bpfragrance.nl. Je kunt uiteraard ook direct via de site een tester bestellen.

Wat kan ik bestellen bij bpfragrance.nl?

Je kunt dus bij de webwinkel van bpfragrance.nl terecht voor goedkope parfum. Concreet kun je via bpfragrance.nl het volgende bestellen:

  • Mannen testers
  • Vrouwen testers
  • Mannen parfum
  • Vrouwen parfum

Mocht je meer willen weten, dan kun je natuurlijk het beste zelf even een kijkje nemen op de site.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn