Een duo kinderwagen kopen

27 mei 2016

Posted in Nieuws

ehouse - Duo kinderwagenBent u in verwachting van een tweeling? Of hebt u al een kind en is er een tweede op komst? Zeker als ze vrij dicht op elkaar zitten qua leeftijd dan kunnen ze beiden nog niet al te best lopen. In ieder geval zal de oudste het nog niet erg lang volhouden. Om dan toch beide kinderen te kunnen vervoeren als u gaat winkelen, kunt u een duo kinderwagen kopen. Een duo kinderwagen is de ideale oplossing als u een tweeling krijgt. Kijkt u maar eens op onze website: ehouse.nl. We zijn gespecialiseerd in de verkoop van kinderwagens voor een, twee en zelfs drie kinderen. In deze tekst focussen we ons op de duo kinderwagen, de ideale wagen voor twee jonge kinderen en dan met name voor uw tweeling. Drielingen komen niet erg veel voor maar mocht u een tweeling en een peuter hebben, dan koopt u de drieling kinderwagen of trio kinderwagen want het is zo aan te passen dat er wiegjes op kunnen worden gezet. Dit geldt ook voor de duo kinderwagen. Een dergelijke combi wagen komt vast en zeker van pas als u een lange boswandeling met uw partner en kinderen wilt gaan maken. Of een gezellig dagje uit naar de dierentuin, speeltuin of een mooie stad. Kinderen hebben dan wel veel energie, het gaat er erg snel doorheen. Voor u het weet moet u hen tillen en we verzekeren u dat dit geen pretje is. Zeker niet als u slechts een kinderwagen hebt maar twee kinderen hebt meegenomen. Dan is het niet leuk om er een urenlang op te tillen. Kiest u daarom voor de duo kinderwagen van Ehouse. Wij verzekeren u de beste kwaliteit want we importeren enkel A-merken. Een duo kinderwagen moet ook wel tegen een stootje kunnen. Kinderen houden wel van ravotten dus de duo kinderwagen kan zomaar omvallen. We bedoelen niet dat uw kind er dan in zit of ligt hoor, maar het kan zo zijn dat uw tweeling er tegenaan loopt en daardoor omvalt. Dat is dus geen probleem, de duo kinderwagen die u op onze website ziet afgebeeld, en dat zijn er trouwens diverse, kunnen wel wat hebben.

Vindt bij ons een geschikte duo kinderwagen

Een duo kinderwagen uitzoeken is een kleine moeite. Het is misschien wel leuk om te doen als u nog in verwachting bent. Dit zijn drukke tijden en u hebt veel voor te bereiden op de komst van uw kind. Grote kans dat u de duo kinderwagen vergeet. Gelukkig wijzen we u hier nu op dus bestel er vandaag nog een. Dan kan ook deze voorpret beginnen. Want is het niet heerlijk dat u straks met uw tweeling naar de plaatselijke markt kunt lopen en iedereen verrukt in de duo kinderwagen zal kijken naar uw koters? Misschien vindt u een duo kinderwagen erg duur? Bij ons bent u zeker geen dief van uw eigen portemonnee. En als ze groter zijn dan kunt u de duo kinderwagen doorverkopen. Dit soort wagens blijven mede dankzij de uitstekende kwaliteit lang in omloop. Wellicht geeft u het wel door als uw eigen kinderen zwanger zijn. Natuurlijk mag dat nog minstens een jaartje of 25 duren. Mits u de duo kinderwagen goed onderhoud door het af en toe eens af te nemen kan er niets gebeuren. Ze zijn gemaakt van aluminium en andere duurzame metalen. Corrosie komt daardoor niet voor tenzij u de duo kinderwagen jarenlang in een vochtige garage laat staan en er nooit meer naar omkijkt. Er zijn diverse redenen om voor het internet te kiezen. Ten eerste hebt u de mogelijkheid om 7 dagen per week, 24 uur per dag te bestellen en ten tweede houdt u veel meer tijd over voor andere zaken zoals het verven van de babykamer. Maar waarom zou u specifiek met ons in zee gaan? Een aantal redenen hebben we hieronder uit de doeken gedaan:

  • U hebt maar liefst 14 dagen bedenktijd. Bevalt het niet of is er iets kapot gegaan onderweg? Stuur het dan vrijblijvend terug!
  • We zijn lid van de stichting webwinkelkeur en zijn in het bezit van hun keurmerk,
  • We bezorgen gratis in zowel Nederland als BelgiĆ«,
  • En omdat we al meer dan 10 jaar ervaring hebben weten wij wat u als klant wil. Daarom mag u een persoonlijke behandeling verwachten zoals in een echte winkel. Bij ons staat uw goeddunken op nummer een!

Lekker handig om zo uw tweeling te vervoeren

Wilt u een duo kinderwagen kopen? Dan hopen wij dat u in de toekomst aan ons zult denken. Bestellen is een eitje, dat hoeven we u wellicht niet uit te leggen. Het is de normaalste zaak van de wereld om online aankopen te doen. U hebt bij ons diverse betaalmogelijkheden. Zo kunt u betalen met behulp van uw credit card of via PayPal dan wel iDEAL. Hebt u hier verder nog vragen over of wilt u een technische gegeven weten over een van onze producten? Schroom dan niet maar klim in de pen. Onze klantenservice staat elke dag van 9 uur in de ochtend tot 9 uur in de avond voor u klaar dus bel hen gerust op. Wilt u liever mailen, dan kan dat ook door het online formulier in te vullen. Vergeet u niet om uw eigen gegevens achter te laten? We mailen u zo spoedig mogelijk terug. Vergeet niet om accessoires bij te bestellen zoals een lekker warme voetenzak.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn