Verzorgingsproducten van Dr. Hauschka

1 mei 2016

Posted in Sieraden en Accessoires

Biocareonline - Dr.hauschkaBen jij bewust bezig met een gezond leven? Let jij op wat je eet en kies je voor zoveel mogelijk onbewerkt, natuurlijk en biologisch? Dan passen de verzorgingsproducten van Dr. Hauschka prima binnen jouw leefstijl. Veel mensen zullen zich nu afvragen, is het nodig om te kiezen voor speciale producten hiervoor? Kan ik niet gewoon mijn favoriete merk blijven gebruiken? Natuurlijk kun je dat doen, maar feit is dat er in de reguliere merken verzorgingsartikelen vaak diverse chemische bestanddelen zitten. Veel mensen zijn zich hier niet van bewust, maar het is natuurlijk geen goede zaak om dit op onze huid te smeren of om hier onze haren mee te wassen. Kies je voor de producten van Dr. Hauschka, dan weet je zeker dat er geen chemische middelen gebruikt zijn en dat je deze dus ook niet via je huid in je lichaam krijgt. Want, onze huid is immers ons grootste orgaan en daarmee heel belangrijk voor onze gezondheid. De producten van Dr. Hauschka zijn allemaal helemaal natuurlijk. De ingrediënten zijn bovendien op een biologische manier gekweekt, zodat je er helemaal zeker van kunt zijn dat er niet nog restanten van gifstoffen in te vinden zijn. Hun crèmes en andere verzorgingsartikelen kun je dus met een gerust hart op je huid smeren, je hoeft niet bang te zijn dat je op de een of andere manier met schadelijke stoffen in contact komt. Dat is natuurlijk wel zo prettig. Zij hebben bovendien niet alleen maar verzorgingsartikelen in hun assortiment, ook voor cosmetica kun je bij hen terecht. Als het gaat om mascara, lippenstift of oogpotlood wil je natuurlijk helemaal zeker weten dat alle ingrediënten die hiervoor gebruikt zijn volkomen veilig zijn, ze komen immers wel in contact met zeer kwetsbare lichaamsdelen. Alle cosmetica van Dr. Hauschka is volkomen natuurlijk en veilig en kun je dus met een gerust hart iedere dag gebruiken.

Dr. Hauschka herstelt de natuurlijke balans

Nu is het natuurlijke aspect van deze artikelen al fijn voor mensen met een gewone huid, maar mensen die last hebben van eczeem, psoriasis, een gevoelige huid of allergieën zijn helemaal zeer gebaat bij het gebruik van producten van Dr. Hauschka in plaats van reguliere verzorgingsproducten. Hier reageren zij vaak erg slecht op, hun eczeem wordt bijvoorbeeld veel erger of zij krijgen last van een andere vorm van huiduitslag. Mensen die aan deze aandoeningen lijden kunnen vaak dan ook maar weinig producten gebruiken. Dit merk kunnen zij echter gerust gebruiken, van producten van Dr. Hauschka zullen zij absoluut geen hinder van ondervinden. Dat is natuurlijk wel fijn, want hoewel veel mensen die lijden aan deze huidaandoening gewend zijn geraakt om dan maar niets te gebruiken, zouden zij het ook wel eens fijn vinden om een mascara te gebruiken of om hun droge huid eens lekker in te kunnen smeren. Met Dr. Hauschka kunnen zij dit dus gewoon doen. Wat helemaal prettig is, is dat deze verzorgingsproducten zorgen voor een herstel van de natuurlijke balans van de huid. We zijn het inmiddels wat vergeten, maar het lichaam is in de meeste gevallen prima in staat om voor zichzelf te zorgen. Veel kwaaltjes waar we tegenwoordig aan lijden, zoals een erg vette of erg droge huid, komen juist door gebruik van verkeerde verzorgingsartikelen en bijvoorbeeld doordat we ons veel te vaak met te warm water douchen. De huid droogt daardoor uit en kan in reactie daarop juist overdreven veel vet aan gaan maken. De artikelen van Dr. Hauschka zorgen ervoor dat de huid zich weer kan herstellen en dat de natuurlijke balans weer hersteld wordt.

Vele voordelen

Hierboven werd al duidelijk dat de producten van Dr. Hauschka aan te raden zijn voor de gezondheid van je eigen lichaam. Maar er zijn meer redenen om juist voor hun artikelen te kiezen. Doordat zij kiezen voor het gebruik van biologische ingrediënten, zorgen zij ervoor dat er minder gifstoffen in het milieu terecht komen. Daarnaast hebben zij duurzaamheid hoog in het vaandel staan en daar hoort voor hen ook eerlijke handel bij. Zij werken dan ook zoveel mogelijk via de concepten van fairtrade. Bovendien is het natuurlijk zo dat delen van jouw verzorgingsproducten in ons afvalwater terecht kunnen komen op het moment dat jij je wast of douchet. Deze minuscule deeltjes kunnen niet altijd uit het water gefilterd worden en kunnen zo terecht komen in de oceaan. Kies je voor hun bodymilk, gezichtscrème of een van hun andere verzorgingsproducten, dan draag je dus op verschillende manieren bij aan een betere wereld. Door te kiezen voor Dr. Hauschka, kies je dus voor:

  • verzorgingsartikelen gemaakt van louter natuurlijke en biologische ingrediënten
  • een beter milieu, het water wordt niet vervuild door jouw verzorgingsproducten en bij de biologische productie wordt geen gif gebruikt
  • stimuleren van eerlijke handel
  • natuurlijke manier van jouw huid verzorgen, waardoor jouw huid zich weer kan herstellen en weer een natuurlijke balans kan vinden

Spreekt dit jou aan en zou jij ook graag de producten van Dr. Hauschka gaan gebruiken? Dan is Biocare Online het adres om naar toe te gaan. Zij hebben een ruim aanbod aan cosmetica, haar- en huidverzorgingsproducten van dit merk in hun collectie opgenomen. Net als bij andere merken biedt ook Dr. Hauschka voor verschillende huidtypen verschillende producten, om zo goed mogelijk aan te sluiten bij wat de huid of het haar nodig heeft. Dit betekent dat zij ook voor jou geschikte cosmetica, haar- en huidverzorgingsproducten te bieden hebben.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn