Wonen met HK Living

2 juni 2016

Posted in Woning en Tuin

Label123 - HK LivingMijn man en ik waren al een tijd op zoek naar nieuwe meubels voor ons vakantiehuis. We hebben het huis een aantal maanden geleden gekocht en we zijn bezig het op te knappen en opnieuw in te richten. Omdat ons vakantiehuis speciale betekenis voor ons heeft vinden we het extra belangrijk er mooie spullen neer te zetten die ons helemaal een vakantiegevoel geven. We kwamen daarom al snel uit bij de producten van HK Living. Mijn man stuitte toevallig op een website waar de producten van HK Living verkocht werden. Via http://www.label123.nl/brands/hk-Living/ konden we alle producten bekijken en raakten we meteen enthousiast. We hebben dan ook niet lang getwijfeld voordat we de producten van HK Living aan hebben geschaft. We zijn er erg blij mee en ons vakantiehuis is nu nog prettiger om in te verblijven. De oude bewoners hadden de meubels die zij gebruikten wel achtergelaten maar die vonden we niet zo mooi. We wilden het huis ons ook helemaal eigen maken en dat is absoluut gelukt met deze mooie meubels. We hadden een aantal eisen aan de meubels die we in ons vakantiehuis neer wilden zetten. Ten eerste wilden we niet dat het interieur van ons vakantiehuis op de inrichting van ons huis in Nederland leek. Je moet natuurlijk wel het gevoel hebben dat je echt op vakantie bent. Als je precies dezelfde spullen in het vakantiehuis neerzet ben je niet echt weg. Daarnaast wilden we recht doen aan de omgeving van het huis en de bouw, wat betekende dat we voor natuurlijke materialen gingen. Als je de website van HK Living bekijkt zie je dat er zowel designs zijn met natuurlijke materialen zoals hout, en ook veel spullen van metaal. Uiteindelijk hebben we een combinatie kunnen maken van die twee stijlen en zijn we erg tevreden met onze inrichting daar. Het bestellen van de spullen was bijzonder eenvoudig en alles kwam heel en op tijd aan. We konden dan ook direct beginnen met het inrichten van ons vakantiehuis en het onze fijne plek maken voor als we even weg willen. We maken nu bijzonder graag en vaak gebruik van ons vakantiehuis, mede door de fijne inrichting. Ik voel me altijd erg ontspannen als ik er ben.

Kiezen voor kwaliteit met HK Living

Ik vind het altijd erg belangrijk om spullen van goede kwaliteit te bezitten. Dat is aan HK Living wel besteed, aangezien er alleen meubels van zeer goede materialen worden gefabriceerd. Mijn man was bijzonder tevreden over de stoelen en de broodplanken van teak hout. Er wordt zelfs hout gerecycled. Dat vonden we ook erg bijzonder. Ik raad nu al mijn kennissen en vrienden aan eens een kijkje te nemen bij de producten van HK Living. Er zijn al een aantal mensen die ons voorbeeld gevolgd hebben, zij hebben ook spullen van HK Living in huis. Een van de voordelen van dit merk is dat je je bestaande interieur makkelijk aan kan vullen met de producten. Het past allemaal naadloos in je bestaande inrichting, zonder dat je aan de overige zaken veel hoeft te veranderen. Omdat er tegenwoordig veel spullen worden gemaakt die niet zo lang meegaan probeer ik zelf juist producten te kopen die langer meegaan. Zo hoef je ze niet steeds te vervangen en bespaar je daarmee ook nog eens op het milieu. Dat vind ik belangrijk. Omdat de spullen op een goede manier gemaakt worden en duurzaam zijn is het ook niet nodig steeds iets nieuws aan te schaffen en het oude weg te doen waardoor er meer afval gecreëerd wordt. Je moet echter wel goed weten wat je wilt als je producten aan wilt schaffen die een leven lang mee kunnen gaan. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je smaak verandert naarmate je ouder wordt. Ik houd het goed voor mogelijk dat dat bij ons ook nog gaat gebeuren. Het tijdloze design van de meubels en woonaccessoires van HK Living bieden echter wel de mogelijkheid nog te genieten van het interieur als je smaak verandert. Daarbij is het heel makkelijk om wat extra zaken aan te schaffen of te vervangen. Woonaccessoires zijn daar bijzonder geschikt voor. Daarbij moet je bijvoorbeeld denken aan:

  • Lampen
  • Stoelen
  • Vazen
  • Kapstokken
  • Keukenspullen

Dat zijn eenvoudig te vervangen producten die HK Living in vele uitvoeringen aanbiedt. Zo kun je voor relatief weinig geld toch een nieuwe draai geven aan de inrichting. Als dat  niet bevalt is er altijd nog de mogelijkheid een grote renovatie te doen.

Bestellen via het internet

Mijn man en ik waren altijd een beetje huiverig voor het bestellen van zulke grote producten op het internet. De producten van HK Living zijn van goede kwaliteit en er ging dan ook een behoorlijk bedrag zitten in het inrichten van ons vakantiehuis. Dat vond ik prima, maar het is dan wel belangrijk dat al je bestelde meubels op tijd en zonder beschadigingen in huis krijgt. Dat was gelukkig wel het geval. Van vrienden weet ik dat de medewerkers van de klantenservice ook zeer behulpzaam zijn. Als ik mijn huis nog eens in moest richten zou ik dat zeker doen met behulp van alles wat HK Living te bieden heeft. Helaas gaan de spullen zo goed mee dat ik bang ben dat dat nooit meer hoeft. Wellicht komt er in de toekomst nog een moment dat we weer eens onze inrichting gaan veranderen. Daarvoor zou ik dan zeker weer aankloppen bij HK Living!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn