Wilt u graag gastouder worden?

6 maart 2019

Posted in Kinderen en Speelgoed

Als u van kinderen houdt en u zou graag een bijdrage willen leveren aan de ontwikkeling van andermans kinderen, dan kunt u altijd gastouder worden. Wanneer u gastouder worden wilt, kunt u een beroep doen op ons. Wij zijn namelijk de mensen van GastouderbureauSnoesje.nl en wij staan voor u klaar om u te vertellen waar u aan moet voldoen om bij ons aan de slag te kunnen gaan. Als u graag gastouder worden wilt, dan is het niet voldoende om enkel goed met kinderen te kunnen omgaan. Wij willen namelijk dat de mensen die hun kinderen aan onze zorg toevertrouwen, weten dat hun kinderen in goede handen zijn. Dat betekent dat de mensen die voor ons werken allemaal een goede opleiding genoten hebben. Dat houdt in de praktijk in dat zij beschikken over een afgeronde SPH of SPW opleiding. Hierdoor houden wij het niveau van onze zorg hoog. Dat is voor veel ouders heel belangrijk omdat zij een groot deel van de ontwikkeling van hun kind aan u zullen toevertrouwen. Wij nodigen u uit om een keer naar onze site te komen kijken wanneer u aan deze eisen voldoet. U zult merken dat wij altijd op zoek zijn naar goede gekwalificeerde mensen dus wij hopen u snel een keer te mogen spreken. 

Hoe kunt u bij ons gastouder worden?

Als u graag bij ons aan de slag wilt gaan, dan nodigen wij u van harte uit om een keer een gesprek bij ons te komen voeren. Wij horen graag van u wat uw ervaringen zijn en hoeveel u beschikbaar bent. Als u gastouder worden wilt, dan zullen wij ook bekijken hoeveel uur u voor ons aan de slag kunt gaan. Wij zorgen er graag voor dat wij u snel een aantal kinderen kunnen toewijzen. Ook kunnen wij u adviseren over de tarieven die u kunt hanteren wanneer u gastouder worden wilt. Wij willen u er graag op wijzen dat gastouder worden niet een manier is om snel geld te verdienen. Wij adviseren u daarom een tarief van 5 euro per kind per uur te vragen. In de praktijk leidt dit er vaak toe dat mensen een prima maandsalaris kunnen vergaren. Kijk daarom voor meer informatie over onze manier van werken even op onze site. Daar kunt u ook meer lezen over onze andere diensten. Het adres van onze site is GastouderbureauSnoesje. Mocht u vragen hebben, dan kunt u ons ook altijd persoonlijk benaderen. Wij staan u namelijk graag te woord. 

Heeft u nog niet alle papieren?

Wanneer u nog niet aan alle eisen voldoet die wij aan onze mensen stellen, dan kunt u zich ook bij ons melden. Wij kunnen u bijvoorbeeld helpen om uw kinder EHBO diploma te halen. Kortom:

  • Wij nodigen u uit om u bij ons aan te melden
  • Wij horen graag van u wat uw motivatie is 
  • Wij zorgen er graag voor dat u over de juiste papieren komt te beschikken

Als u nog vragen heeft over ons gastouderbureau, dan kunt u naar onze site komen of even contact met ons opnemen. We zien u graag snel! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn