Een trouwfotograaf met veel ervaring

27 februari 2019

Posted in Fotografie en Videografie

Een trouwfotograaf met veel ervaringFor Love we Live (https://forlovewelive.com) is een bedrijf in bruidsfotografie, gerund door het koppel Steef en Lucy, beiden trouwfotograaf. De naam van hun bedrijf is heel mooi gekozen, namelijk ‘leven voor de liefde’, omdat het niet zozeer hun doel is om zoveel mogelijk momenten vast te leggen op iemands bruiloft, maar wel kwalitatief goede. In hun ogen wil dat zeggen: Beelden waar de liefde vanaf spat en waar emotie uit spreekt. Als je op zoek bent naar een trouwfotograaf met een unieke kijk op jouw speciale dag en de rollercoaster van emoties die jullie dan doormaken, neem dan eens een kijkje op de website van For Love we Live. Je kunt daar hun portfolio bekijken om te weten te komen of hun stijl past bij jullie smaak en wat voor type foto’s jullie graag willen van jullie bijzondere dag. Overigens kun je altijd in gesprek gaan over jullie eigen voorkeuren, want Steef en Lucy denken daarin natuurlijk graag met je mee. Samen met je trouwfotograaf kom je dan tot een mooi resultaat, waar je beiden aan hebt bijgedragen.

Een trouwfotograaf met passie voor het vak

Wat Steef en Lucy zo trekt aan trouwfotograaf zijn is dat ze dol zijn op de pure, echte en kwetsbare kant van liefde. Deze kant inspireert ze tot het vertellen van een verhaal, dat ze als trouwfotograaf zo goed mogelijk vastleggen. Ze doen hun best om jullie bruiloft zo goed mogelijk vast te leggen op beeld, zodat als je terugbladert door je trouwalbum alle herinneringen en speciale momenten weer heel dichtbij zijn. En naast het feit dat ze het ontzettend leuk vinden om bruiloften vast te leggen, zijn ze ook erg dankbaar dat ze dit werk mogen doen en dat ze als koppel iets gevonden hebben waar ze dag in dag uit met veel plezier mee bezig kunnen zijn. Trouwfotograaf zijn is voor hun niet alleen meer een hobby, maar iets waar ze fulltime mee bezig zijn, en dat stemt ze heel gelukkig. Van je passie je werk maken is iets waar ze al lang van droomden.

Kwaliteit boven kwantiteit

Wat Steef en Lucy heel erg belangrijk vinden is de kwaliteit van hun werk als trouwfotograaf. Om die reden hanteren ze een aantal voor hun heel belangrijke ‘regels’ en richtlijnen, zoals:
  • Ze doen maximaal 35 bruiloften per jaar.
  • Waarvan maximaal 10 bruiloften in het buitenland.
  • Ze werken alleen met koppels met wie ze echt een klik voelen.
  • Ze werken alleen met koppels die zich kunnen vinden in hun fotografiestijl.

Door zich aan bovenstaande richtlijnen te houden kunnen ze bij elke bruiloft opnieuw de kwaliteit bieden die ze zelf als trouwfotograaf zo hoog in het vaandel hebben staan. En dat idee is wel zo prettig als je op zoek bent naar een bruiloftsfotograaf. Want als het goed is trouw je maar één keer en je wilt dat je trouwalbum een prachtig boekwerk wordt dat een perfecte selectie toont van alle, speciale moment die jullie op die dag beleefden. Steef en Lucy streven ernaar iedere keer iets unieks en persoonlijks te maken, dus als je op zoek bent naar een goede trouwfotograaf ben je bij hen aan het goede adres!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn