Wil jij een alternatieve kerstboom kopen?

11 februari 2021

Posted in Webwinkels en Webshops

Wil jij eens iets helemaal anders met kerst? Dan is een alternatieve kerstboom kopen misschien wel net iets voor jou! Je kunt daarmee een geheel eigen draai aan je kerstversiering geven en dat maakt het uniek en bijzonder. Zo zal jouw huis er echt anders uitzien dan andere huizen. Als het gaat over een alternatieve kerstboom kopen, dan kun je denken aan verschillende opties. Bij houtenkerstboom.com vind je leuke varianten die van hout gemaakt zijn. Ondanks dat ze helemaal anders zijn dan gewone kerstbomen of kunstbomen, zorgen ze toch voor dat echte kerstgevoel.

Waarom een alternatieve kerstboom kopen?

In de decembermaand wil iedereen zijn of haar huis versieren en verlichten. Dat is ook niet zo verwonderlijk, de donkere weken voor kerst kunnen voor een terneergeslagen gevoel zorgen. Door versiering en verlichting aan te brengen kun je letterlijk en figuurlijk wat licht in de duisternis brengen. Een alternatieve kerstboom kopen is daarvoor natuurlijk niet noodzakelijk, er zijn immers heel veel andere manieren mogelijk om jouw huis in een feestelijke sfeer te brengen. Je kunt bijvoorbeeld gewoon voor een echte dennenboom kiezen of je kunt een kunstkerstboom aanschaffen. Maar wist je dat zelfs kunstbomen altijd wat naalden verliezen? Vooral bij het opzetten en opruimen. Deze naalden vind je nog wekenlang terug, ook al probeer je nog zo goed om ze allemaal meteen op te zuigen. Dat is voor sommige mensen een reden om te kiezen voor een alternatieve kerstboom kopen. Aangezien deze van hout gemaakt zijn, zullen ze nooit naalden verliezen en dat scheelt dus heel wat schoonmaakwerk. Wist je bovendien dat echte dennenbomen geen goede combinatie zijn met huisdieren? Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor een alternatieve kerstboom kopen omdat jij gewoon iets anders wilt dan iedereen al in huis heeft staan. Of je combineert een echte boom met een houten variant, zo haal je extra veel sfeer in huis, zonder dat je twee dezelfde bomen hebt staan!

Verschillende opties

Bij houtenkerstboom.com kun je dus een alternatieve kerstboom kopen, maar wat moet jij je hier nu precies bij voorstellen? Je kunt kiezen voor de variant Yelka, deze bestaat eigenlijk uit een soort houten latjes van verschillend formaat met een pin in het midden. Doordat de latjes bovenaan kort zijn en onder juist lang, krijg je een dennenboom effect. De Yelka bieden zij in verschillende houtsoorten aan, namelijk:

  • esdoorn
  • eik
  • walnoot

Deze verschillende houtsoorten hebben ieder hun eigen kleur, esdoorn is heel licht van kleur, bijna wit, terwijl walnoot echt donkerbruin is. Dat geeft natuurlijk een heel eigen effect. Daarnaast kun je bij deze zaak nog een andere alternatieve kerstboom kopen, namelijk een spiraalmodel. Dit model Spira heeft in het midden een houten stander, waar een dunne spiraal omheen zit die naar beneden toe steeds wijder uitloopt. Ook dit geeft dus een dennenboom effect. Beide modellen zijn zo gemaakt dat je er gemakkelijk verlichting en versiering in aan kunt brengen. Ze zijn bovendien in verschillende hoogtes verkrijgbaar, van ongeveer een halve meter tot bijna twee meter hoog. Zo kun je hier altijd een alternatieve kerstboom kopen die goed bij jouw woning past!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn