Verras je buurvrouw door bloemen te laten bezorgen bij haar

7 februari 2019

Posted in Cadeau en Relatiegeschenken

Op zoek naar een verrassing om je buurvrouw te bedanken voor haar hulp? Zoek niet verder! Wat dacht je van een boeket geurende bloemen laten bezorgen bij je buurvrouw? Bij Frederique’s choice de online bloemenwinkel van Nederland is het heel eenvoudig om online bloemen te bestellen via frederiqueschoice.com en de bloemen te laten bezorgen op het adres van je keuze! Neem snel een kijkje op onze website en zie de talloze boeketten die wij voor je samenstellen en dat allemaal voor een scherpe prijs. Online bloemen bestellen is echt ideaal voor als je gewoon wat krap in je tijd zit en niet zelf langs een bloemisterij kunt gaan. Of omdat het net even iets bijzonderder is als je iemand verrast met een fraai boeket bloemen aan de deur. De ontvanger zal vast en zeker heel blij zijn met dit vriendelijke gebaar. Het online bestellen is zo eenvoudig. Je kiest op de website van Frederique’s choice een boeket bloemen uit naar jouw voorkeur. Bijvoorbeeld een boeket bestaande uit rode en roze getinte gerbera’s en rozen. Als je wilt vul je een persoonlijke boodschap in. Je klikt op bestellen, vult het bezorgadres in, rekent af en wij zorgen ervoor dat je bos bloemen wordt samengesteld en bij het gewenste adres wordt afgeleverd.

Bloemen laten bezorgen; zo gemakkelijk!

Als je eenmaal het gemak ontdekt hebt van online bloemen bestellen en bloemen laten bezorgen, wil je niet anders meer.

  • Keuze uit veel soorten boeketten
  • Bloemen bezorgen op elk gewenst adres in Nederland en vele andere Europese landen
  • Eenvoudig online bestellen en betalen
  • Ook voor brievenbusbloemen
  • Snelle levering
  • Verse bloemen voorzien van kwaliteitsgarantie

Kom je er onverhoopt toch niet helemaal uit? Geen probleem bij ons kun je met al je vragen terecht bij onze helpdesk. Onze deskundige medewerkers staan je graag te woord om al je vragen te beantwoorden. Natuurlijk kun je ons ook altijd mailen bij vragen of onduidelijkheden. We staan je graag te woord want we willen dat elke klant een tevreden klant is.

Kies eens voor een plant

Naast bloemen bezorgen kun je bij ons ook terecht voor brievenbusbloemen bezorgen. Een groot voordeel van brievenbusbloemen zijn dat de bloemen in een een giftbox worden gedaan die door de brievenbus past. De ontvanger hoeft daarom niet thuis te zijn als wij bij hem of haar de bloemen bezorgen. Over de versheid van de brievenbusbloemen hoef je je absoluut geen zorgen te maken want doordat we ze in slaap brengen gaan ze langer mee. Als je bij de ontvanger uit de luxe doos worden gehaald en in water worden gezet staan ze minimaal een week. Ook hier kun je kiezen uit leuke bossen bijvoorbeeld een bos met gekleurde rozen, of een elegante bos witte rozen. Maar wat nog bijzonderder is je kunt ook een doosje laten bezorgen met zaden erin. Leuk voor de ontvanger om zelf aan de slag te gaan. Bij Frederique’s choice is het heel eenvoudig om een vrolijke bos bloemen uit te kiezen en de zaadjes of bloemen te bezorgen bij elk gewenst adres. Wist je trouwens dat je bij ons ook terecht kunt voor planten. Leuk voor als je ontvanger een echte planten fan is. Wat dacht je bijvoorbeeld van een prachtige orchidee? Al onze planten worden natuurlijk met de meeste zorg verpakt zodat ze veilig en heel aankomen bij het adres van je keuze. Elke plant wordt verpakt in een gratis pot en in een luxe verzenddoos. Ook kun je hier weer een persoonlijke boodschap toevoegen. Zo wordt het voor de ontvanger echt een feestje om het cadeautje uit te pakken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn