Ik kocht hier een mooie wax stempel

8 februari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Via de Libelle heb ik ooit een penvriendin opgedaan. Deze vrouw en ik schrijven nu al vele jaren en daar beleven wij beide heel veel plezier aan. Wij doen altijd ons best om mooi briefpapier te vinden en dat lukt mij ook altijd heel erg goed. Ik krijg ook altijd veel complimentjes van mijn penvriendin over mijn brieven, maar ik moet ook zeggen dat die van haar er ook mogen zijn. Het is daarom ook niet altijd eenvoudig om weer origineel uit de hoek te komen. Gelukkig heb je tegenwoordig het internet waar je heel veel leuke ideeën op kunt doen. Zo zag ik bijvoorbeeld laatst een filmpje over een wax stempel. Deze wax stempel vond ik meteen heel erg interessant. Ik had namelijk niet door dat je vandaag de dag nog altijd met een waxstempel kunt werken. Ik kende dat eigenlijk alleen maar uit films. Ik weet nog dat wij vroeger naar series keken met prinsen en ridders waarin je dan mensen een wax stempel zag gebruiken. Vandaar dat het bij mij meteen allerlei leuke associaties opriep. Ik heb daarom even gekeken waar je vandaag de dag een goede wax stempel kunt kopen. Ook dit heb ik weer via het internet proberen uit te zoeken want waarom zou je stad en land gaan afzoeken als je ook vanuit je luie stoel je inkopen kunt gaan doen? Ja toch? Vandaar dat ik even ben gaan googelen op ‘wax stempel’ en dat leverde mij een lange waslijst aan resultaten op. Dat betekende dat ik dus goed moest kijken waar ik de beste wax stempel kon kopen voor de laagste prijs. Ik kwam uiteindelijk terecht op de site Stempels. Deze site biedt werkelijk alles wat je je maar kunt bedenken wanneer het over stempels en dergelijke gaat. Ik heb daarom met veel genoegen door het uitgebreide aanbod gesnuffeld en zo heb ik uiteindelijk de wax stempel gevonden waar ik naar op zoek was.

Ik gebruik mijn wax stempel heel vaak

Wat ik niet wist, was dat je niet alleen heel veel soorten wax stempels kunt kopen, maar dat je ook heel veel verschillende soorten wax voor je wax stempel kunt aanschaffen. Zo kun je bijvoorbeeld rode wax, maar ook blauwe wax kopen. Dat betekent dat je dus heel leuke variaties kunt maken. Ik heb de wax stempel besteld en ik was heel blij om te merken dat ik het apparaatje al binnen een werkdag in huis had. Dat betekende dus ook dat ik hem meteen kon gaan gebruiken. Ik had de brief al geschreven, dus ik hoefde deze alleen nog maar te sealen met een mooie waxplak. Ik heb de brief dezelfde dag nog op de bus gedaan en de volgende dag kreeg ik al een telefoontje van mijn penvriendin met de boodschap dat ze heel erg verrast was door mijn mooie brief. Ik kan daarom ook niet anders zeggen dan dat de wax stempel een groot succes was! Mocht u ook een dergelijke stempel willen kopen, dan raad ik u aan om even naar Stempels.nl te gaan.

Kijk ook een keer op Stempels.nl!

Ik kan mij voorstellen dat u na het lezen van het voorgaande enthousiast bent geworden over de site Stempels.nl. Ik raad u in dat geval aan om ook een keer een bezoekje te brengen aan deze site. Hier kunt u namelijk terecht voor:

  • hoogwaardige stempels
  • de wax die u voor deze stempels nodig heeft
  • verhittingsapparatuur

Ik hoop dat u iets aan mijn ervaringen heeft gehad. Surf vandaag nog even naar Stempels.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn