Uw bruiloft in Twente vieren? Kom naar de Bebsel!

28 juni 2017

Posted in Nieuws

Gaat u binnenkort trouwen? Alvast van harte! Er komt meer bij kijken dan u aanvankelijk dacht. Het uitzoeken van de ring, van de taart, de jurk en het pak, de auto, de uitnodigingen en natuurlijk de locaties. Gaat u uw bruiloft in Twente vieren? Bijvoorbeeld in Almelo, Enschede of Hengelo? Maar wilt u liever de drukte van de stad ontvluchten tijdens het diner en eindfeest? Of hebt u zin om de hele dag te genieten van het rurale gebied? Kom dan uw bruiloft in Twente vieren bij de Bebsel. Kijkt u eens op onze site naar de vele mogelijkheden die we bieden: debebsel.nl. We bieden een prachtig oud gebouw aan met vele zalen die u kunt afhuren. Daardoor is het mogelijk om tegelijkertijd meerdere bruiloften te hosten, geheel afhankelijk van de hoeveelheid ruimte en privacy die u nodig hebt. Ook voor verjaardagen, personeelsuitjes en vrijgezellenfeesten kunt u op ons rekenen. Maar in deze tekst willen we ons graag even focussen op de mogelijkheden die een bruiloft in Twente bij ons bieden. Deze streek in Overijssel die vaak op de hak is genomen door de bekende cabaretier Herman Finkers, staat bekend om zijn schoonheid. Het kent vele bossen, meren en uitgestrekte vlakken en de Bebsel bevindt zich als onderdeel van het Hof van Twente in deze natuur. Dat maakt een bruiloft in Twente hier in Goor tot een zeer geschikte plek. U kunt als Twentenaar bij ons boeken maar het kan net zo goed een prachtige trouwlocatie zijn voor mensen uit de Randstad die graag voor een dag de drukte ontvluchten.

Deze bruiloft in Twente zal u altijd bijblijven

Het is in de eerste plaats uiteraard te hopen dat uw bruiloft een van de mooiste dagen gaat worden, waar u het dan ook viert! U belooft altijd bij elkaar te blijven, tot de dood u scheidt. Helaas zijn scheidingen aan de orde van de dag maar we hebben er het volste vertrouwen in dat u wel zult slagen. Want de overgrote meerderheid van alle stellen die gaan trouwen blijven bij elkaar. En als de locatie goed is, dan hoeft u daar niet meer aan te denken en kunt u bezig gaan met het voorbereiden van andere facetten die deze mooie dag kleur geven. Zo kunt u er voor kiezen om in het gemeentehuis te trouwen en daarna de bruiloft in Twente bij de Bebsel voortzetten. Maar u kunt ook in één van onze zalen trouwen. Een raadslid kunt u vragen om het huwelijk in de Bebsel te voltrekken. Daarna zal ongetwijfeld de receptie volgen en is het eventjes tijd voor u twee. Ga even de natuur in en laat deze mooie dag door professionele fotografen op de gevoelige plaat vastleggen. Bereiden ondertussen het diner voor dat u natuurlijk ver van te voren hebt uitgezocht en vermaken uw gasten totdat u terugkeert na deze fotoshoot. Het is tijd om heerlijk te dineren en daarna zult u de dans openen.

  • Er is plek genoeg voor een dj of band,
  • En om de hele avond met familie en vrienden te dansen,
  • Uiteraard hebben we een catering die alles in zijn werk stelt om u te allen tijde van lekkere hapjes en drankjes te voorzien.

Vraag vandaag nog naar alle mogelijkheden

Is een bruiloft in Twente iets voor u? En wilt u deze bruiloft in Twente bij ons vieren? Neem dan na het lezen van deze tekst eens contact op. U bent namelijk van harte welkom om de zalen te komen bekijken waarna we met u rond de tafel gaan zitten om alles nauwkeurig voor te bereiden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn