De mooiste haarkleuren voor mij

15 oktober 2017

Posted in Mens en gezondheid

Al jarenlang verf ik mijn haar. Toen ik hier net mee begon ging ik daarvoor eigenlijk altijd naar de kapper, maar inmiddels doe ik het altijd zelf. Het is niet alleen een stuk goedkoper, het is ook comfortabeler om dit lekker thuis te kunnen doen. Vaak moet de verf de nodige tijd intrekken. Bij de kapper is dit dan volledig verloren tijd, thuis kan ik dan gewoon andere dingen doen. Ik kies er dus nog maar zelden voor om naar de kapper te gaan voor het verven van mijn haar. Het is echter jammer dat de producten die je bij de drogist kunt kopen niet altijd even goed zijn voor je haar. Gelukkig heb ik daar inmiddels een goede oplossing voor gevonden. Op de website van WECOLOUR verkopen ze uiteenlopende haarkleuren die wel voldoen aan de eisen die ik eraan stel:

  • Geen ammonia
  • Geen ppd
  • Goede grijsdekking

Als je ooit wel eens op het pakje van de haarkleuren bij de drogist hebt gekeken dan weet je dat hier een heleboel troep inzit en dat is wel het laatste waar je haar op zit te wachten. Bij WECOLOUR hebben ze daarom professionele haarkleuren in de webshop waar dit allemaal niet aan is toegevoegd. Veel mensen zijn er dan meteen bang voor dat de grijsdekking niet goed genoeg zal zijn, maar ik kan je absoluut verzekeren dat dit wel het geval is.

Een keuze uit haarkleuren

Bij WECOLOUR hebben ze op dit moment 11 haarkleuren waar je uit kunt kiezen, maar op de website staat dat ze er mee bezig zijn om er nog meer te ontwikkelen. Ik moet zeggen dat ze mijn favoriete kleur hier al hebben, maar ik ben wel benieuwd waar ze allemaal nog mee gaan komen. Niet alleen is het fijn dat de haarkleuren hier van een hele goede kwaliteit zijn, het is ook zeker niet verkeerd dat het bestellen van de producten op de website heel erg makkelijk is. Je kunt dit eenvoudig online doen, maar ook via de telefoon of de email als dit je voorkeur heeft. De meeste producten die je bestelt worden doordeweeks nog dezelfde dag verzonden en je hebt ze dan ook al de volgende dag in huis. Voor je het weet kun je je haar dus voorzien van deze prachtige haarkleuren. Er zijn inmiddels nog maar heel erg weinig vrouwen die hun haar niet verven. De meeste daarvan zullen kiezen voor de verf die ze kunnen kopen bij de gratis. Ik zou het echter iedereen aanraden om voor de haarkleuren van WECOLOUR te kiezen. Het is echt zoveel beter voor je haar en daar pluk je uiteindelijk veel meer vruchten van. Al helemaal als de kleuren gewoon goed uitpakken en de grijsdekking uitstekend is.

Makkelijk je haar verven

Sinds ik de professionele haarkleuren van WECOLOUR gebruik, wil ik echt niets anders meer. Ik merk gewoon dat mijn haar, ondanks dat het geverfd is, veel gezonder is. Het straalt en je ruikt niet de vreemde geur die je soms met andere haarverven wel hebt. Dit is toch iets wat een beetje een domper is van het verven van je haar en daarom ben ik maar wat blij dat ik de haarkleuren van WECOLOUR heb ontdekt. Als dit jou ook goed in de oren klinkt, dan kan ik je aanraden om vandaag nog een kijkje te nemen op de website van dit kappersbedrijf. En als je ergens vragen over hebt, dan kun je deze natuurlijk altijd stellen aan de medewerkers. Zij staan je graag te woord via de telefoon of de mail.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn