Time management verbeteren? Kies dan voor Tijdwinst.com!

27 november 2019

Posted in Coaching en Workshops

Komt u regelmatig tijd te kort op het werk of bij het uitvoeren van uw verantwoordelijkheden? Vergroot dan uw time management vaardigheden tijdens een training bij Tijdwinst.com! Op onze website vindt u alvast 101 praktische en bewezen tips om hiermee aan de slag te gaan. Onze favoriete eendaagse time management trainingen worden door heel Nederland gegeven en is voor iedereen te volgen. Tijdwinst.com leert u hoe u het beste kunt omgaan met zaken als tijdgebrek, onderbrekingen, prioriteiten stellen, grenzen aangeven en biedt u handige handvatten om direct mee aan de slag te gaan. Kies ook voor rust en structuur en volg de meest gewilde 1-daagse time management cursus bij u in de buurt. Duizenden andere mensen gingen u al voor! Ook weer met plezier weer aan het werk? Neem dan nu contact met ons op of bezoek onze website.

Vergroot uw time management vaardigheden

Heeft u soms ook het gevoel dat uw takenlijst te lang wordt en dat het niet lukt om een achterstand in te halen of mist u structuur en wilt u graag georganiseerder aan het werk? Wees dan verstandig en volg dan onze eendaagse time management training bij u in de buurt! U leert er onder andere hoe en waarom het belangrijk is om prioriteiten te stellen. Iedereen wil namelijk zijn of haar werkzaamheden goed verrichten. Hierbij zijn grenzen echter noodzakelijk, maar hoe stelt u dan deze grenzen vast en vooral hoe communiceert u deze naar uw collega’s/leidinggevende? Het deskundige team van Tijdwinst.com geeft u graag antwoord op al deze vragen, om zo uw time management vaardigheden een boost te geven. Volg onze time management training, workshop of lezing daarom bij u in de buurt en krijg alle kennis en handvatten die u nodig heeft om weer grip te krijgen op de dagelijkse werkzaamheden. Meldt u gelijk aan voor een passende gelegenheid bij u in de buurt via onze website.

Voordelen time management vaardigheden ontwikkelen met Tijdwinst.com:

Onze time management training, workshop, lezing en 101 online tips helpen u met de volgende punten:

  • Balans – een betere balans tussen werk en privé creëren
  • Focus – concentratie houden op uw planning en werkzaamheden
  • Grenzen aangeven – op een opbouwende manier ‘nee’ leren zeggen
  • Overzicht – geen belangrijke zaken vergeten en een duidelijke takenlijst
  • Resultaatgericht – leg de focus op resultaten/eisen en stel op basis daarvan de juiste prioriteiten
  • Rust – meer rust tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden en erna
  • Stressvrij – werken met minder zorgen en meer energie overhouden voor andere taken
  • Tijdwinst – efficiënter leren werken

Naast trainingen en onze praktische tips om uw time management vaardigheden een boost te geven, bieden wij tevens diverse workshops en lezingen aan. Met ruim 4,5 duizend behoordelingen van gemiddeld een 8,6 zijn wij al jaren op rij de beste opleider in time management van Nederland! Tijdwinst.com gaat namelijk voor efficiënte ondersteuning en adviezen die zich hebben bewezen op de drukke werkvloer. Zowel tijdens de werkzaamheden als erna beleeft u hier veel profijt van. Zelfs in de meest stressvolle en veeleisende werkomgeving! Duidelijkheid, begrip en eerlijkheid zijn cruciaal hiervoor. Bekijk onze agenda met alle time management mogelijkheden bij u in de buurt online: timemanagement.net/! Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het is nu tijd voor meer tijd!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn