Online een bordspel bestellen

26 november 2019

Posted in Kinderen en Speelgoed

Bordspellen spelen is echt van alle tijden, of je nu met vrienden, familie of met je kinderen speelt. Een bordspel is dus een leuk cadeau voor vrijwel iedereen. In de webshop van spellenrijk kun je bordspellen vinden voor alle doelgroepen, zowel voor volwassenen als voor kinderen, en in alle categorie├źn. Ze hebben er uiteraard de meeste bekende, zoals Monopoly, Risk en Cluedo, maar ook minder bekende spellen zoals Wingspan, Azul en Imperial Settlers. Een veelverkocht bordspel van spellenrijk is natuurlijk De Kolonisten van Catan. Dit spel is al sinds het jaren geleden op de markt kwam super populair. Het leuke ervan is dat het strategie combineert met een beetje geluk, net als bij Monopoly. Je hebt dus zelf grote invloed op hoe je het spel speelt en of je wint of niet, maar moet ook wel een beetje geluk hebben, bijvoorbeeld qua dobbelen. Wat veel mensen wel irritant vinden is dat of je wint of niet deels afhangt van je allereerste move, en deze weer afhankelijk is van of je mag beginnen of niet. Kun je de beginpositie pakken die je wilt of pikt iemand anders hem al in? De Kolonisten van Catan is echt een bordspel wat je steeds opnieuw kunt spelen, want elk potje is anders. Doordat het speelbord dynamisch is en je steeds opnieuw het veld opbouwt is elk spel dat je speelt weer anders. Dat maakt het zo’n leuk spel!

Een leuk bordspel voor volwassenen

Bij spellenrijk kun je terecht voor zowel bordspellen voor kinderen als voor volwassenen. Je hoort steeds vaker dat vriendengroepen samen avonden plannen waarin ze niets dan bordspellen doen, en daar zijn ze bij spellenrijk natuurlijk super blij mee! Een bordspel is namelijk van alle tijden, en je hebt helemaal geen technologie nodig om een leuke avond te hebben. Voor volwassenen hebben ze onder andere de volgende bordspellen in hun assortiment:

  • Het Game of Thrones bordspel
  • Party & Co Original
  • Sequence
  • 30 seconds – everyday life
  • Escape Room: The Game Jumanji

Bij al deze spellen is het belangrijk dat je goed nadenkt over je strategie, wat ze zo geschikt maakt voor volwassenen. Uit ervaring weet ik dat er mensen heel fanatiek kunnen worden bij het spelen van een bordspel. Bovendien maakt het blijkbaar niet uit hoe oud je bent als het gaat om goed tegen je verlies kunnen of niet. Dat is zowel voor kinderen als volwassenen (helaas) soms nog heel erg lastig.

Party & Co Original online bestellen

Een echte bordspel klassieker uit de webshop van spellenrijk is natuurlijk de Party & Co Original editie. Dit spel gaat al vele jaren mee, en natuurlijk zijn de vragen door de jaren heen aangepast aan de huidige tijd, anders zou het niet leuk meer zijn. Wat Party & Co zo leuk maakt is dat het voor vrijwel iedereen geschikt is. De vragen zijn soms heel algemeen, en soms heel specifiek, en mensen met veel algemene kennis zijn vaak de gelukkigen. Overigens kun je ook net pech hebben met de vragen, maar dat maakt het spel juist zo leuk. Je moet punten scoren in alle categorie├źn, dus ook die waarin je niet zo goed bent. Het is een bordspel waarbij valsspelen bovendien heel lastig is, wat het een heel eerlijk spelletje maakt. Zorg er dus voor dat je goed tegen je verliest kunt als je dit speelt! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn