Scooter huren in Twente? Kom dan langs bij ‘t Twents Kwartiertje!

4 september 2019

Posted in Vakantie en Recreatie

Graag een scooter huren in Twente? Dan ben je van harte welkom bij ‘t Twents Kwartiertje! Speciaal voor een gezellig uitje, familiedag, bedrijf-, buurt- of vrijgezellenfeest, hebben wij geweldig én gezellige activiteiten beschikbaar. Eén van de meest gewilde opties is een scooter toer door Twente. Wellicht heb je wel eens groepen zien rijden. Gezellig samen onderweg, wellicht verkleed of helemaal bepakt met picknick tassen. Scooters huren zijn ideaal voor allerlei gelegenheden en de omgeving van Twente sluit hier helemaal bij aan met groene landerijen, gezellige dorpjes en mooie terrasjes. Bekijk al onze mogelijkheden online, want wij van ‘t Twents Kwartiertje heten je graag van harte welkom!

Scooter huren Twente

Een Scooter is zeer eenvoudig te besturen en vergeleken met een motor heb je er geen speciaal rijbewijsScooter huren in Twente? Kom dan langs bij 't Twents Kwartiertje! voor nodig, vrijwel iedereen kan het. Gezellig samen met een groep vrienden, familie of collega’s met mooi weer de buurt van Twente verkennen op een gave scooter. Fantastisch toch? Het wordt beschouwd als één van de leukste uitjes in Twente. Het is eens iets totaal anders dan de wel bekende barbecues of springkussen feesten. Het maakt niet uit met hoeveel mensen jullie zijn. Wij verhuren onze scooters in grote aantallen, zodat jullie echt samen eropuit kunnen om het mooie platteland te verkennen. Liever een middagje met uw gezin erop uit? Dat is zeker mogelijk. We verhuren ze in elk aantal. Wil je ook eens meemaken hoe heerlijk het is om een scootertocht door Twente te maken? De afgelopen jaren gingen veel mensen je al voor! Denk aan verklede vrijgezellenfeest toeren of als afsluiting voor de zomervakantie met alle collega’s. Bekijk nu onze mogelijkheden en boek jullie datum voor deze bezet is!

Scootertocht door Twente met veel mogelijkheden

Jullie bepalen helemaal zelf waar de rit naartoe gaat, je mag alle kanten op, zolang je op het fietspad blijft. Dat is de enige regel die wij jullie meegeven. Het is bij uitstek de meest fantastische wijze om de omgeving beter te leren kennen. Twente is prachtig groen met veel gezellige dorpen en stadjes. Plan bijvoorbeeld een heerlijke lunch of diner tussendoor. Of geniet tussendoor van een gezellige tussenstop bij een terrasje met wat lekkers en een leuke groep mensen. Als groot pluspunt hoef je geen helm te dragen op onze retro scooters of solexen. Ze gaan maximaal 25. Helemaal overtuigd? Dan wordt het nog beter, ‘t Twents Kwartiertje is namelijk erg voordelig in scooter verhuur Twente!

Waarom kiezen voor een scooters huren in Twente bij ‘t Twents Kwartiertje?:

  • Geen speciaal rijbewijs nodig
  • Heerlijk de omgeving verkennen
  • Helm is niet verplicht
  • Voor kleine en grote groepen tot maximaal 150 personen
  • Voordelige verhuurkosten
  • Diverse andere activiteiten te combineren
  • Unieke feestlocatie aanwezig
  • Ideaal voor elk feest of uitje

Benieuwd naar de vele mogelijkheden van ‘t Twents Kwartiertje? Dan ben je van harte welkom op onze unieke feestlocatie. Daarnaast vind je meer informatie over al onze mogelijkheden op de website: twentskwartiertje.nl. Liever gelijk de mogelijkheden bespreken om scooters te huren in Twente bij ons? Neem dan even telefonisch contact op. Ons team staat graag voor jou klaar met de leukste activiteiten! Erna feesten in stijl? Tijd voor een feestje bij ‘t Twentse Kwartiertje!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn