Pakket verpakken?

25 juli 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Hoewel een pakket verpakken geen grote klus lijkt, wordt het toch een gedoe wanneer het om een grote hoeveelheid pakketten gaat of wanneer het een grote hoeveelheid betreft. Misschien heeft ooit wel een cadeau moeten inpakken met allerlei gekke vormen. Dat kan een behoorlijk lastig klusje worden, zeker alleen. Of als het pakket zo groot is dat het onhandelbaar lijkt. Geen doen! Veel handiger is het dan om het pakket verpakken uit te besteden, zodat u zich op andere zaken kunt richten en u zich geen zorgen hoeft te maken om het verpakken. Om wat voor pakket het ook gaat: het bedrijf Handmatig Verpakken uit Haaksbergen, al jaren gespecialiseerd in verpakkingen, neemt u deze taak graag uit handen. Dat scheelt weer! Door meerdere decennia aan ervaring weten ze bij dit bedrijf precies wat de specifieke eisen en behoeften in vele branches zijn, en kunt u deze taak met een gerust hart aan hen toevertrouwen.

Groot of klein pakket verpakken?

Of het pakket nu groot, klein of ergens daar tussenin is: het pakket verpakken bij Handmatig Verpakken is geen probleem. Het bedrijf werkt niet alleen met thuismedewerkers, maar beschikt ook over een werkruimte van wel 700 vierkante meter groot. Daar worden alle pakketten handmatig en professioneel verpakt. Het bedrijf heeft ook oog voor de kwaliteit van de verpakkingen, omdat de verpakking het eerste is dat de klant ziet. En een eerste indruk maken, dat kan maar één keer! Dat wil je dus goed voor elkaar hebben. Als ze bij Handmatig Verpakken een pakket verpakken, zorgen ze dus dat de verpakking er goed en verzorgd uitziet. Het familiebedrijf heeft daarnaast ook klantenservice hoog in het vaandel staan, wat betekent dat u kunt rekenen op duidelijke afspraken, snelle levertijden en goed contact. Hun motto luidt niet voor niets: ‘Netjes en snel werken voor redelijke prijzen.’ Daar word je toch blij van?

Pakket verpakken in kartonnen doos

Op welke manier wilt u uw pakket verpakken? Bij Handmatig Verpakken zijn er talloze opties. Ieder bedrijf is anders. Bij ieder bedrijf hoort ook een andere verpakking bij om het optimaal te laten aansluiten bij de uitstraling van het bedrijf. Wilt u uw pakket verpakken in een kartonnen doos of een mooi stuk papier? Het is maar net hoe u het hebben wilt en wat bij jouw bedrijf of product past.

Door de ervaring en expertise van Handmatig Verpakken, kunnen zij netjes en snel werken tegen voordelige tarieven. Dat zorgt ervoor dat u voordeliger uit bent dan wanneer u uw pakket zelf zou verpakken! Zo scheelt het u een hoop tijd, geld én kopzorgen. Handmatig Verpakken pakt het graag voor u op.

Pakket verpakken bij Handmatig Verpakken

Waar kunt u op rekenen wanneer u het pakket verpakken overlaat aan Handmatig Verpakken in Haaksbergen?

  • een verzorgd uitziende verpakking die past bij het bedrijf of product;
  • de opdracht wordt snel gerealiseerd;
  • er is goed contact met Handmatig Verpakken;
  • tegen aantrekkelijke tarieven;
  • pakketverpakkingen helemaal afgestemd op jouw wensen;
  • u kunt zich concentreren op de ‘core business’ van uw bedrijf.

Om wat voor pakket het ook gaat – een pakket verpakken laat u over aan Handmatig Verpakken uit Haaksbergen!

http://www.handmatig-verpakken.nl/pakket-verpakken/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn