Relaxed op vakantie met de Schiphol taxi

29 oktober 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Op vakantie gaan doe je om uit te rusten. Om het avontuur tegemoet te gaan of om gewoon even weg te zijn van huis en werk. Je wilt er dan van verzekerd zijn dat je lekker relaxed op Schiphol aankomt. Met de Schiphol taxi ben je hiervan verzekerd. Dit biedt vele voordelen voor elke reiziger:

  • Snel ter plaatse op Schiphol
  • Professionele taxi en chauffeur
  • Vaste en voordelige tarieven
  • Tarieven die 24/7 hetzelfde zijn
  • Betalen met pin, creditcard of contant
  • Online betaling met iDEAL of creditcard is ook mogelijk

Je gaat onbezorgd op vakantie met de Schiphol taxi.

Hoe regel je een Schiphol taxi

Het regelen van vervoer naar Schiphol met de Schiphol taxi doe je eenvoudig via de website goedkoopnaarschiphol.nl. Op de website van Goedkoopnaarschiphol kun je zelf snel en eenvoudig bereken wat een Schiphol taxi jou kost voor vervoer vanaf de door jou gewenste locatie naar de luchthaven Schiphol. Ook kun je direct via deze website een Schiphol taxi bestellen en mocht je vragen hebben dan kun je altijd even bellen met de helpdesk. Je bent er altijd van verzekerd dat je een vast bedrag betaald. De tarieven gelden dag en nacht, zeven dagen in de week en hiermee kom je nooit voor verrassingen te staan vlak voordat jij je vlucht moet halen op het vliegveld. Ongeacht de reden van je reis, de Schiphol taxi zorgt ervoor dat jij relaxed en op tijd op Schiphol aanwezig kunt zijn. Geen stress, geen hoge onkosten voor het langdurig parkeren van jouw eigen auto, geen pendelbus die eerst nog allerlei andere parkeerplaatsen af moet en waardoor je nog eerder van huis moet. Gewoon, relaxed, met jouw eigen bagage, voor de deur van het vliegveld afgezet worden. De kosten bereken je eenvoudig door op de site de postcode in te geven van de locatie waar je opgehaald wilt worden. Je geeft daarbij ook het huisnummer op en het aantal personen waarvoor je de Schiphol taxi bestelt. Verblijf je in een hotel, dan is ook dat geen probleem. Geef gewoon deze gegevens van het hotel op.

Vertrektijden en vervoer voor meerdere personen

Wanneer je eerdergenoemde handelingen hebt uitgevoerd krijg je de keuze tussen vervoer in:

  • Een personenauto voor maximaal 4 personen
  • Een taxibus voor maximaal 6 personen
  • Een taxibus voor maximaal 8 personen

Bij elke van deze opties staat aangegeven voor welke route de prijs is berekend en hoeveel stuks bagage er maximaal meegenomen kunnen worden met deze rit. Heb je veel bagage, overweeg dan een taxibus te huren. Het kostenverschil is vaak klein en biedt je daarmee extra gemak. Je kunt de Schiphol taxi bestellen om naar Schiphol te gaan, van Schiphol opgehaald te worden, of je kunt direct een retourafspraak maken, waarbij je zowel naar Schiphol wordt gebracht, als wordt opgehaald wanneer je weer op Schiphol bent aangekomen. Maak je een retourafspraak, dan is dit ook nog eens voordeliger in prijs. Het is dan ook slim om tijdig een Schiphol taxi te bespreken. Het is mogelijk om op de dag zelf nog een taxi te bestellen, maar wil je echt relaxed op reis, dan is voorbereiding natuurlijk het halve werk. Houd er altijd rekening mee dat je op tijd op Schiphol moet zijn om de vlucht te halen. Houd er bij het bestellen van de taxi ook rekening mee dat er tijd nodig is om op Schiphol te komen. Weliswaar scheelt het vervoer met de Schiphol taxi veel gedoe met parkeren of pendelbussen, maar het blijft belangrijk om ook de tijd van de taxirit mee te nemen in je planning. De taxi zorgt er dan voor dat je tijdig en relaxed op Schiphol aankomt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn