Inbouw led spotjes

21 oktober 2018

Posted in Webwinkels en Webshops

Toen ik een aantal jaren geleden bezig was met het aanpassen van wat zaken in huis, heb ik ook besloten om meteen overal inbouw led spotjes aan te gaan leggen. Dat is een heel goede beslissing geweest! Ik vind het altijd lastig om lampen te vinden die er mooi uitzien. Loop ik in een woonwinkel rond, dan moet ik bij de lampenafdeling toch vaak constateren dat er maar weinig modellen zijn die ik er echt heel mooi uit vind zien. Het grote voordeel van het gebruik van inbouw led spotjes is dat je deze eigenlijk nauwelijks ziet. Ze drukken daarom geen stempel op het interieur en dat vind ik persoonlijk erg prettig. Ik heb ze dan ook echt overal, op alle verdiepingen en in alle kamers! Hier en daar heb ik nog wel een andere lamp geplaatst. Zo heb ik bijvoorbeeld boven de eettafel een heel grote hanglamp opgehangen. Dit is een echte blikvanger en ook echt een prachtige toevoeging voor het interieur. Doordat de inbouw led spotjes al voor voldoende verlichting zorgen, is het minder relevant hoeveel licht er van deze hanglamp afkomt en hoe zich dit door de ruimte verspreid. Zo kun je dus een lamp uitkiezen echt puur op het uiterlijk zonder je te hoeven afvragen of dit wel voor voldoende verlichting zorgt!

Inbouw led spotjes hebben diverse pluspunten

Er zijn echter ook nog andere redenen waarom ik inbouw led spotjes zo’n goede keus vind. Een eerste punt dat ik wat dat betreft nog graag wil noemen, is het feit dat dit een heel duurzame manier van verlichten is. Deze soort lampjes verbruikt namelijk relatief weinig energie en ze gaan bovendien jaren mee. In aanschaf is een lampje wel iets duurder dan bijvoorbeeld een spaarlamp, maar als je alle kosten over de jaren bij elkaar optelt, zijn ze echt een flink stuk goedkoper! Doordat inbouw led spotjes zo energiezuinig zijn, zijn ze ook een goede keus voor het milieu en dat vind ik persoonlijk ook van groot belang! Daar komt nog iets bij en dat is het feit dat je ze heel gelijkmatig over de ruimte kunt verdelen. Je hebt hiermee dus nooit meer te maken met donkere hoekjes, iets wat ik persoonlijk ook erg fijn vindt. En dan nog het feit dat je ze kunt combineren met een dimmer, waardoor je de lichtsterkte op het moment en de situatie aan kunt passen. Allemaal redenen waarom ik echt ontzettend blij ben met mijn inbouw led spotjes!

Overal te gebruiken

Zoals ik al zei, kun je inbouw led spotjes echt op heel veel verschillende plekken gebruiken. Je kunt dan denken aan natuurlijk de woonkamer en slaapkamer, maar ook aan de:

Waar je dan echter wel even op moet letten, is dat je dan voor de juiste variant kiest. Ik wist zelf ook niet dat er verschillende soorten bestaan wat dit betreft, maar toen ik mij ging verdiepen in inbouw led spotjes kwam ik daar al snel achter. In de keuken en op de veranda heb je immers te maken met het feit dat het er vochtig kan worden en in de badkamer is dat natuurlijk helemaal het geval. De verlichting moet dan ook hier tegen bestand zijn, het moet tegen vocht kunnen. Is dat niet het geval, dan kun je immers te maken krijgen met kortsluiting. Laat je dus vooraf goed informeren over welke lampjes en armaturen je op welke plek kunt gebruiken. Bij LED inbouwspots leds kunnen ze je daar meer over vertellen, een voorproefje hiervan vind je al op ledinbouwspotsleds.nl. Zelf heb ik hier ook mijn inbouw led spotjes besteld en ik ben hier zeer tevreden over!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn