Profielplaten en damwandplaten eenvoudig online bestellen? Bestel ze bij Huisman Gemert, dé leverancier van bouwmaterialen in Nederland!

14 april 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Het maakt niet uit welk weer het is, het is altijd tijd om aan de slag te gaan! Of u nou binnenkort een mooie nieuwe opslaghal wilt laten bouwen of de mogelijkheden aan het verkennen bent van onder andere profielplaten of damwandplaten. huisman Gemert is uw leverancier als een van de grootste voorraadhouders van bouwmaterialen in heel Nederland! In onze voorraad vindt u verschillende kleuren, kwaliteiten en afmetingen van bijvoorbeeld damwandplaten. Benieuwd naar de veelzijdige mogelijkheden van huisman Gemert? Bekijk dan nu de overzichtelijke webshop, waarop u eenvoudig kunt vergelijken:huisman.nl/bouwmaterialen/damwandplaten.Bent u er nog niet uit of heeft u behoefte aan persoonlijk bouwadvies op maat? Neem dan contact op met onze vriendelijke medewerkers voor vakkundig en meedenkend advies, passend bij uw wensen. Wij bouwen samen met u in vertrouwen!

Profielplaten en damwandplaten uit eigen productie

Als ervaren bouwmaterialen leverancier hebben wij als een van onze hoogste doelen om de door uw bestelde bouwmaterialen zo snel mogelijk op locatie af te leveren. Speciaal daarom hebben wij een tijd geleden gekozen om te investeren in onze eigen twee walsstraten. De levertijd van profielplaten en damwandplaten is hierdoor minimaal. Daarbij is een van onze specialiteiten dat u verzoeken op maat bij ons kunt laten produceren! Dus heeft u een bijzondere maat van bijvoorbeeld een profielplaat nodig of een afwijkende vorm? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Uiteraard bieden wij naast onze eigen productie damwandplaten en profielplaten een grote keuze aan materialen aan van invloedrijke producenten uit binnen- en buitenland. U vindt alle bekende en minder bekende merken daarom in ons grote assortiment. Om het geheel compleet te kunnen maken, hebben wij een volledig uitgeruste zetterij tot onze beschikking. Hierdoor kunnen hulpstukken en zetwerk voor damwandplaten worden geleverd uit eigen fabriek. Ideaal als u de juiste vormen niet heeft kunnen vinden of de afwerking anders is. Het totaal plaatje dient er perfect uit te zien ten slotte. U kunt daarom terecht voor uw complete opdracht aan onder andere profielplaten en damwandplaten bij huisman Gemert! Van profielplaten, zetwerk en lichtplaten tot bevestigingsmaterialen, damwandplaten, gordingen en wandregels. Het is mogelijk bij ons als dé bouwmaterialen leverancier met uitgebreide mogelijkheden voor uw bouwmaterialen in Nederland!

Waarom kiezen voor damwandplaten en profielplaten bij huisman Gemert?

 • Leverbaar in zowel dak als wand uitvoering
 • Hele snelle levering in heel Nederland
 • Lichtdoorlatende platen beschikbaar
 • Bijpassende zetwerk/hulpstukken uit eigen productie
 • Online bestellen, per telefoon of aan de balie
 • Hoogwaardige coatings in diverse kleuren
 • Meerdere soorten bevestigingsmaterialen op voorraad
 • Meeste dakplaten zijn voorzien van anticondensvilt
 • Leverancier van gordingen en wandregels van staal en hout
 • Professioneel advies
 • Leverancier van grote merken uit binnen- en buitenland
 • Producent van de meest voorkomende profielen in eigen walsstraten
 • Scherpe prijzen, flexibel en voor elk aantal
 • Dé bouwmaterialen leverancier van Nederland
Is het ook tijd om aan de slag te gaan? Bekijk dan nu ons aanbod eenvoudig online via onze uitgebreide webshop. Op basis van filters selecteert u de ideale platen voor uw bouwplannen: huisman.nl. Hebben wij de door u gezochte profielplaten of damwandplaten niet in ons assortiment staan? Neem dan even contact met ons op. Met ons grote netwerk vinden wij zeker wat u nodig hebt! Wij horen graag waar wij u mee verder mogen helpen. Samen bouwen doen we in vertrouwen. 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn