Op zoek naar een voordelig sim only abonnement? Ga dan eerst sim only vergelijken

22 juni 2018

Posted in Smartphone en Tablet

Mocht je zoek zijn naar een sim only abonnement, dan is het verstandig om eerst de verschillende providers qua sim only te vergelijken. Er zijn namelijk nogal wat providers die ogenschijnlijk zeer aantrekkelijke abonnementen aanbieden. Als je toevallig gewend bent aan een gebruikelijk abonnement waar de telefoon bij is inbegrepen, dan lijkt elk willekeurig sim only abonnement direct heel voordelig. Maar de vraag is natuurlijk of dit wel echt zo is. Daarnaast heb je niet alleen maar te maken met een maandbedrag. Je krijgt daar ook iets voor terug. Daarbij kun je denken aan:

  • Aantal MB’s
  • Aantal belminuten
  • Service

Het kan dus best zo zijn dat je een mooi abonnement tegenkomt van slechts 10 euro per maand. Maar bij nadere inspectie blijkt dan dat je voor dat bedrag slechts 500 MB aan internet krijgt. Ook zie je dat de snelheid van je internet beperkt is en dat je geen gebruik kunt maken van 4G. Het mag dan een relatief goedkoop abonnement zijn, maar daardoor krijg je er ook zeer weinig voor terug. Mocht je bijna nooit van je internet MB’s gebruik maken en is snelheid voor jou niet belangrijk, dan is een dergelijk abonnement wel weer erg geschikt. Waarom zou je dan kiezen voor een duurder abonnement. Maar als je dus wel meer nodig hebt, dan is het prettig dat je eerst sim only gaat vergelijken. Ten eerste kun je dan abonnementen tegenkomen die ook 10 euro kosten en die bijvoorbeeld 1000 MB aan internet aanbieden. En voor 1 of 2 euro extra kom je tijdens het sim only vergelijken misschien wel een abonnement tegen met 2 GB aan internet en een flinke internetsnelheid. Je bent dan bijvoorbeeld geen 10 euro kwijt, maar 12 of 13 euro. Maar voor die paar euro extra heb je dan wel een veel beter en sneller abonnement. Al dit soort nuances kun je eenvoudig ontdekken als je sim only gaat vergelijken. Het is natuurlijk niet handig om zelf per provider helemaal na te gaan wat je kunt verwachten en hoeveel het per provider moet kosten. Daarom doe je er goed aan om gewoon even naar de website van Simonly te surfen. Hier kun je namelijk in 1 opslag zien wat de verschillende prijzen zijn per provider. Daarnaast kun je ook sim only vergelijken op basis van MB’s en belminuten. Je ziet dan meteen hoeveel je krijgt en wat je daar per maand voor moet betalen. Ideaal als je gewoon even snel sim only wilt vergelijken, zodat je direct weer waar je aan toe bent bij elke provider.

Kom snel naar simonly.com en ga sim only vergelijken

Als je niet te lang wilt nadenken over alle opties en abonnementen, ga dan gewoon naar de site van simonly.com. Via de filters kun je eenvoudig aangeven wat je wensen zijn en je krijgt dan meteen een overzicht te zien van alle mogelijkheden. Vervolgens kies je de provider die bij je past qua sim only abonnement en daarna word je meteen doorgelinkt naar de juiste webpagina. Als je eenmaal op de juiste site bent van KPN of Ben, dan kun je dus ook meteen een contract afsluiten.

De verschillende providers op simonly.com

Als je naar de website van simonly.com surft, dan kun je dus sim only gaan vergelijken van verschillende providers. Dat betreft dus alle mobiele telefoon providers die ook sim only abonnementen aanbieden. Hierbij kun je denken aan:

  • Telfort
  • Simyo
  • Robin Mobile
  • Vodafone

Op de site vind je uiteraard een overzicht van alle providers.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn