Op zoek naar een schilder in Enschede

6 oktober 2018

Posted in Ondernemers en Particulieren

De afgelopen jaren hadden wij niet veel aan onderhoud gedaan aan het huis. We hadden altijd het idee dat het later wel zou komen en hadden niet veel geld apart gezet voor onderhoud. Misschien was het beter geweest om dat elke maand te doen, want onderhoud is vaak erg duur. Vaak heb je er geen erg in en dan is het weer tijd om een aantal dingen aan te pakken. Zo ging dat ook met ons huis, we hadden het onderhoud voor ons uitgeschoven en drie maanden geleden werd het echt tijd om het huis te schilderen en rotte plekken weg te werken. Het was beter geweest om het onderhoud een paar jaar geleden te laten doen, want de rotte plekken worden alleen maar groter als je er niets aan doet. Dit jaar hadden we besloten om niet op vakantie te gaan en dat geld te gebruiken voor onderhoud aan het huis. We hoopten dat we een goede schilder in Enschede konden vinden, die het voor een mooie prijs kon doen. Een vriend van mij had vorig jaar zijn huis laten schilderen, dus ik vroeg aan hem advies over een schilder in Enschede. Hij vertelde me dat hij aan verschillende schilders een offerte had gevraagd en dat Barink Schilderwerken toen de voordeligste was. Hij was erg tevreden over deze schilder in Enschede en raadde mij aan om contact met het bedrijf op te nemen.

Een goede schilder in Enschede

Ik bezocht de website van Barink Schilderwerken barinkschilderwerken.nl en die zag er erg professioneel uit. Op de website hadden ze een aantal foto’s staan van klussen waar ze aan gewerkt hadden en die huizen waren mooi opgeknapt. Ik belde het bedrijf op en vertelde ze dat ik een schilder in Enschede zocht. Ik legde uit wat er aan het huis gedaan moest worden en vroeg ze om een offerte. Ik had voor de zekerheid ook een andere schilder in Enschede en een paar in de omgeving om een offerte gevraagd. Van een aantal schilders kreeg ik netjes binnen een week een offerte, maar helaas van een aantal niet. De offerte van Barink Schilderwerken leek ons het beste. De prijs was het voordeligste, bovendien was mijn vriend erg blij met hun werk. Het was voor ons duidelijk dat we het onderhoud door dit bedrijf wilden laten doen. Ik belde het bedrijf op om te zeggen dat wij hun offerte accepteerden en we maakten een afspraak voor het onderhoud.  

Het huis ziet er weer goed uit

Twee weken geleden kwam er een schilder van Barink Schilderwerken bij ons langs om aan de klus te beginnen. Het was behoorlijk veel werk, want naast het schilderwerk pakten ze ook de houtrot aan. De schilder in Enschede was er een aantal dagen mee bezig, maar het huis ziet er nu weer erg goed uit. Het huis heeft nu voor een aantal jaar geen onderhoud meer nodig, maar voor de zekerheid hebben we een onderhoudscontract met Barink Schilderwerken afgesloten. Op deze manier moeten wel elke maand een klein bedrag betalen, maar weten we zeker dat we geen onverwachte kosten aan onderhoud hebben. Elke twee jaar is er een controle, onderhoud, of gesprek en dit contract hebben we afgesloten voor de aankomende tien jaar. Wij waren zo blij met hun werk, dat we alle vertrouwen in een onderhoudscontract hebben. Voor een schilder in Enschede raad ik Barink Schilderwerken aan

  • Het huis ziet er weer mooi uit
  • Hebben veel houtrot gesaneerd en opgeknapt
  • Waren de voordeligste schilders
  • Kunnen ook helpen met een onderhoudscontract, beglazing en andere klussen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn