Op zoek naar de perfecte industriële vloer?

7 januari 2021

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ben je op zoek naar de perfecte industriële vloer? Dan is een gietvloer waarschijnlijk het meest geschikt. Dit is een vloer die zoals de naam het al zegt wordt gegoten, en dus helemaal glad is. Bij Willem Betonwerken zijn ze gespecialiseerd in dit soort vloeren, en ze bieden je diverse opties. Je kunt bij hen namelijk kiezen uit verschillende uitstralingen. De betonvloeren die ze gieten hebben vrij weinig meer te maken met het bekende beton dat gebruikt wordt in de constructie van huizen. Er zitten namelijk geen bubbeltjes in en het is super glad. Als industriële vloer is het hel erg geschikt, zeker als je kiest voor een lichte grijstint. Dit oogt super modern en het is heel goed te combineren met meubels in industriële stijl. Dit soort vloeren wordt ontzettend veel toegepast in woningen, maar wordt ook steeds populairder in openbare ruimtes, zoals voor winkels en horeca. Sterker nog, voor restaurants is zo’n industriële vloer perfect, zeker in de keuken. Het is namelijk ontzettend makkelijk schoon te maken en niet glad. je medewerkers kunnen er dus niet over uitglijden, wat het werk makkelijker maakt. Bovendien weten ze bij Willem Betonwerken aan welke eisen een horecavloer allemaal moet voldoen en kun je er dus van op aan dat de vloer 100% geschikt is. 

Op zoek naar de perfecte industriële vloer?

Welke kleur industriële vloer kies je?

Er zijn ontzettend veel kleuren mogelijk als je kiest voor een gietvloer als industriële vloer. De meeste mensen kiezen echter voor de lichtgrijze variant. Deze oogt heel erg basic en is gemakkelijk te combineren met meubels en accessoires. Bovendien is een lichtgrijze gietvloer ontzettend tijdloze. je bent er op dit moment heel erg blij mee, maar waarschijnlijk jaren later ook nog. En wat je stijl of smaak ook is, je kunt vrijwel alle stijlen en sferen creëren met een lichtgrijze, industriële vloer. 

De voordelen van een gietvloer

Twijfel je of je voor een gietvloer moet gaan of misschien toch voor een houten vloer of laminaat? Bij Willem Betonvloeren kunnen ze je natuurlijk alles vertellen over de mogelijkheden en voordelen van een betonnen, industriële vloer. In het kort zijn dat de volgende:

  • Het heeft en hele strakke en moderne uitstraling
  • Je combineert het gemakkelijk met elke, mogelijke stijl
  • Het is heel duurzaam, want het blijft jarenlang mooi
  • Het beschadigd niet snel
  • Het is ontzettend makkelijk schoon te maken

Vooral het laatste punt is wat maakt dat veel mensen kiezen voor een gietvloer als ze een industriële vloer in hun woning, restaurant of winkel willen. Een gietvloer is namelijk altijd volledig naadloos. Het zijn de naden van een houten vloer of tegenvloer die het meest vies worden. Er komt stof en vuil tussen dat je er soms lastig vanaf krijgt. En als je vloeistof over de vloer laat vallen is de kans groot dat je dat in de naden blijft zien. Het kan in hout zelfs een flinke, blijvende vlek veroorzaken. Bij een gietvloer is dat niet mogelijk, want je dweilt de vlek gewoon op en je ziet er niks meer van. Vloeistof trekt er niet in, en daardoor kan het onmogelijk een vlek of verkleuring achterlaten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn