Onze thuiszorg in Ridderkerk vermindert pijnlijke voeten

3 februari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Onze thuiszorg in Ridderkerk vermindert pijnlijke voetenOuder worden brengt soms ook ongemakkelijkheden met zich mee. Zo kunt u wellicht niet meer alles in huis doen, terwijl u dit wel graag zou willen. Daarnaast zijn veel dagelijkse bezigheden niet altijd meer eenvoudig. Hiervoor is thuiszorg in Ridderkerk een goede oplossing. Met thuiszorg in Ridderkerk krijgt u net dat beetje extra hulp in huis, waardoor u nooit in de troep hoeft te blijven zitten. Bij Chapedi Voetzorg bieden wij deze thuiszorg in Ridderkerk aan. Wij leggen u daarom graag uit wat wij op het gebied van thuiszorg in Ridderkerk voor u kunnen betekenen en hoe u met ons in contact kunt komen om een aanvraag te doen. Daarnaast vertellen wij ook graag meer over onze andere werkzaamheden naast onze thuiszorg in Ridderkerk, zodat u een goed beeld heeft van ons bedrijf.

Altijd de juiste behandeling bij onze thuiszorg in Ridderkerk

Thuiszorg in Ridderkerk kan een goede oplossing zijn als u door omstandigheden of ouderdom niet meer pijnloos door het leven kunt gaan. Wij kunnen ervoor zorgen dat uw voeten de juiste zorg krijgen en uw klachten worden verholpen of verminderd met onze voetzorg. Wij bieden een goede voetzorg aan, waardoor u te allen tijde van een medische pedicure kunt genieten. We staan u niet alleen graag thuis bij met de beste voetzorg, maar we werken ook samen met het Zorggroep in Ridderkerk en het Integrale Zorggroep Eerstelijn IZER in Rotterdam. Op deze manier kunnen we u nog beter van dienst zijn. Ook als u vanwege een kankerbehandeling of andere medische aandoening in het ziekenhuis moet verblijven kunt u gebruik maken van de specialistische voetzorg van Chapedi. Onze thuiszorg in Ridderkerk neemt uw voetzorg graag op zich. Zeker als deze door toedoen van een medische aandoening of als gevolg van bijwerkingen extra aandacht nodig hebben. Pijnlijke voeten belemmert u niet alleen in uw mobiliteit, maar de aanleiding daarvan kan tevens vervelende lichamelijke gevolgen hebben. Een goede verzorging en behandeling is dan van groot belang. Bij de voetzorg van onze thuiszorg in Ridderkerk kunt u denken aan:

  • Veranderingen van de teennagels
  • Voetschimmel
  • Opgezwollen enkels
  • Pijnlijke huidontstekingen

Zo ondervindt u minder hinder van de pijnlijke bijwerkingen en kunt u blijven genieten van uw zelfstandigheid en bewegingsvrijheid.  In samenwerking met het Zorggroep in Ridderkerk en het Integrale Zorggroep Eerstelijn IZER in Rotterdam weten we onze behandelingen altijd af te stemmen op uw hulpvraag. Uiteraard mag u van ons een deskundig advies verwachten en een persoonlijke benadering.

Neem direct nog contact met ons op

Chapedi Voetzorg is uw specialist op het gebied van medische pedicure en andere verzorging van uw voeten. Wij hebben jarenlange ervaring binnen het vakgebied, waardoor wij op iedere situatie in kunnen spelen en u de juiste verzorging van uw voeten krijgt. We staan u niet alleen graag thuis bij met de beste voetzorg, maar we werken ook samen met het Zorggroep in Ridderkerk en het Integrale Zorggroep Eerstelijn IZER in Rotterdam. Op deze manier kunnen we u nog beter van dienst zijn. We komen met onze ambulante thuiszorg ook graag bij u thuis voor de verzorging van uw voeten. Zeker als u een chemo behandeling of andere behandeling tegen kanker hebt ondergaan, kunt u te maken krijgen met vervelende bijverschijnselen. Heeft u na het lezen van alle informatie nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.chapedi.com/. Onze medewerkers helpen u dan graag verder door uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van alle informatie die u nodig heeft om uw afspraak te maken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn