Je wilt een professionele bedrijfsvideo laten maken?

16 juni 2020

Posted in Fotografie en Videografie

Je ziet steeds vaker dat bedrijven zichzelf op een nieuwe en innovatieve manier presenteren, en geloof me, dat werkt! Een bedrijfsvideo laten maken bijvoorbeeld, is de perfecte manier om je aan (potentiĆ«le) klanten te presenteren. Je kunt op een video veel makkelijker allerlei processen laten zien en je komt bovendien persoonlijker over. Wil je ook video inzetten voor jouw bedrijf? Klopt dan aan bij JLF in Hengelo. Zij werken door heel het land, en bij hen kun je een bedrijfsvideo laten maken die precies, en zo puur mogelijk laat zien waar jij met jouw bedrijf voor staat. Je kunt deze vervolgens inzetten op je website, of gebruiken voor andere marketing-doeleinden, zoals social media. Of je nu graag zelf meer zichtbaar wil zijn ej je eigen verhaal over je bedrijf te vertellen of juist een mooie procesvideo wilt laten maken van wat jullie precies voor een klant kunnen betekenen, bij JLF ben je aan het juiste adres Hun professionele videografen komen bij jou op locatie filmen, en geven instructies over hoe zowel jij, je werknemers als de locatie het beste overkomen. Ook de montage nemen ze uiteraard volledig uit handen als je hen jouw nieuwe bedrijfsvideo gaat laten maken. Je ontvangt dus een compleet eindproduct, dat je direct kunt inzetten op je social media kanalen en je website. 

Waarom zou je een bedrijfsvideo laten maken?

Er zijn meer dan genoeg redenen om een bedrijfsvideo te laten maken, maar over het algemeen geldt dat je met een video veel makkelijker klanten bereikt en alle informatie kunt overbrengen die je wilt. Andere redenen zijn:

  • Een video houdt langer de aandacht vast dan een lap tekst
  • Je kunt in een video meer humor verwerken dan in de combi van tekst en foto’s
  • Je kunt jezelf op video veel persoonlijker laten zien
  • Je kunt dingen met bewegend beeld veel beter uitleggen

Al met al is een video een hele leuke manier om zaken aan klanten te verduidelijken of reclame te maken. Mensen zijn nu eenmaal van nature lui, en zijn dus veel sneller geneigd een filmpje te kijken dan een lap tekst te lezen. Ze hoeven er immers amper wat voor te doen. Ze klikken simpelweg op ‘play’ en kunnen daarna achterover leunen terwijl ze de informatie tot zich nemen. Een bedrijfsvideo laten maken is daarom een super slimme marketing-tool die je als je het op de juiste manier aanpakt veel kan opleveren.

Door wie kun je een bedrijfsvideo laten maken?

Als je op zoek bent naar een super professionele partner om een bedrijfsvideo te laten maken dan ben je bij JLF absoluut aan het juiste adres. Daar beschikken ze namelijk niet alleen over alleen de beste apparatuur, maar ook over ontzettend veel ervaring als het gaat om filmpjes, zelfs voor de reclame-industrie! Kijk maar eens op hun website, daar hebben ze een groot overzicht staan van filmpjes die ze reeds voor andere klanten gemaakt hebben. Deze geven je een goede en zeer complete indruk betreft wat ze ook voor jou kunnen betekenen op het gebied van video. Ga dus mee in deze nieuwe marketing-trend en laat jouw product of dienst eens door JLF.nl vastleggen op video, succes gegarandeerd!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn