Is een training gesprekstechnieken de moeite waard?

19 oktober 2019

Posted in Coaching en Workshops

Als manager bij een heel groot bedrijf moet ik er altijd goed voor zorgen dat de mensen binnen mijn bedrijf weten waar ze aan toe zijn. Je wilt namelijk niet dat er misverstanden ontstaan en ik merk dat ik het niet altijd eenvoudig vind om het gesprek met mensen aan te gaan. Ik ben namelijk heel gejaagd en dat zorgt er vaak voor dat mensen denken dat ik kwaad ben als ik hen iets vertel. Dat zorgt er niet altijd voor dat de communicatie gaat zoals ik het graag zou willen en vandaar dat ik ben gaan kijken hoe ik iets aan mijzelf kon verbeteren om te zorgen dat dergelijke problemen zouden afnemen. Ik heb toen besloten dat ik graag een training gesprekstechnieken zou willen gaan volgen. Wanneer ik namelijk een training gesprekstechnieken zou kunnen gaan volgen, zou ik daar heel veel baat bij kunnen hebben omdat ik tijdens de training gesprekstechnieken zou kunnen leren hoe ik een goed gesprek kan voeren. De vraag was daarom even waar ik een training gesprekstechnieken zou kunnen volgen. Ik wilde er zeker van zijn dat ik een goede partij in de arm zou nemen omdat het belangrijk was dat ik mijn kostbare tijd niet zou vergooien. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om via het internet te achterhalen waar ik het beste kon aankloppen wanneer ik een goede training gesprekstechnieken wilde gaan volgen. Ik heb toen gezien dat ik het beste een keer naar de site van gesprekstechnieken.nl kon gaan kijken. Zoals de naam van deze site al doet vermoeden, is deze site heel interessant voor mensen die graag aan hun gespreksvaardigheden willen werken. Ik ben daarom met veel interesse het aanbod van deze site gaan bekijken en ik had al snel in de deze site gevonden heb want hier kon ik mij meteen opgeven voor een training gesprekstechnieken. 

Ik heb heel veel aan de training gesprekstechnieken gehad

Ik ben blij dat ik de training gesprekstechnieken ben gaan volgen want ik heb in heel korte tijd heel veel geleerd van deze training. Ik vond dat de trainers heel goed waren in hun vak en wij konden heel veel verschillende situaties oefenen. Daardoor heb ik gemerkt dat wanneer je een gesprek goed opbouwt, je heel veel ruimte creĆ«ert om daadwerkelijk te gaan communiceren. Ik ben daarom erg blij dat ik besloten heb om met de mensen van gesprekstechnieken.nl in zee te gaan want zonder hun hulp had ik nu nooit zo goed kunnen communiceren. 

Wilt u ook aan uw vaardigheden werken? 

Als u denkt dat deze cursus ook wel iets is voor u, dan raad ik u aan om even naar de site van dit bedrijf te gaan kijken. U kunt hier:

  • Zien welke mogelijkheden men u allemaal te bieden heeft
  • Bekijken hoe u zich hier kunt inschrijven voor een training 
  • Bekijken wanneer u me de training kunt beginnen 

Ik kan u aanraden om deze site even te gaan bezoeken want u zult zien dat u hier heel veel interessante mogelijkheden aangeboden krijgt. Ik ben daarom blij dat ik deze pagina gevonden heb. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn