Bent u opzoek naar een balkondoek?

22 oktober 2019

Posted in Webwinkels en Webshops

Bent u opzoek naar een balkondoek? Dan bent u bij tuinartikelen.nu aan het goede adres. Het bedrijf is gespecialiseerd op het gebied van tuinartikelen en online verkoop. tuinartikelen.nu is het grootste online tuincentrum wat de producten bij u thuis aflevert. Het bedrijf heeft meer dan 30 merken in het assortiment. tuinartikelen.nu is sinds 2011 actief in de online verkoop op het gebied van tuinartikelen.Het bedrijf heeft inmiddels veel ervaring opgedaan binnen de tuin branche. Zo streeft het bedrijf naar: klanttevredenheid, service, breed assortiment, hoge kwaliteit producten en snelle levering. Alles om ervoor te zorgen dat u met een gerust hart kunt winkelen. 

Balkondoek

U kunt een balkondoek aanschaffen om op het balkon te zitten zonder dat u zich bekeken voelt door de mensen op straat of Bent u opzoek naar een balkondoek?de buren. Een balkondoek maakt u vast aan het traliewerk van het balkon. Dit zorgt ervoor dat mensen minder makkelijk op uw balkon kunnen kijken. Daarnaast vangt een balkonboek veel wind op, waardoor u minder last hiervan ervaart. Een balkondoek kan ook uw balkon opvrolijken, wat mooi meegenomen is.

Het bedrijf maakt de balkondoek van een stevig geweven UV-bestendig Polyethyleen. Dit is materiaal wat alle weersomstandigheden kan doorstaan. Bij het aanschaffen van een balkondoek heeft u de keuze uit vijf verschillende kleuren:

  • Antraciet
  • Grijs-wit
  • Geel-wit
  • Blauw-wit
  • Groen

Het standaard balkondoek heeft een standaard afmeting van 0,9 meter bij 5 meter. Het is ook mogelijk om een balkondoek op maat te laten maken.

De balkondoeken zijn voorzien van ingeslagen metalen ogen. De metalen ogen zijn zo sterk dat het flinke windstoten kan weerstaan. Het balkondoek kan eenvoudig met behulp van kabelbinders of tie-wraps aan de reling van een balkon worden gevestigd. U kunt de kabelbinder door de ogen van het scherm halen en deze aan de balkon rail binden. U kunt dus gemakkelijk en snel het balkondoek bevestigen.

Het bedrijf

Voor veel mensen is de tuin een hobby of een heerlijke rustplek. tuinartikelen.nu biedt alles op het gebied van tuin wat de hobbyist of genieters helpt met de tuin. Zo vind u gereedschap voor de hobbyist en balkonschermen voor de privacy liefhebbers. tuinartikelen.nu biedt een assortiment op basis van kwaliteit en duurzaamheid. Alles om ervoor te zorgen dat u kunt genieten van uw tuin.

Het bedrijf denkt naast mensen en tuin ook aan bloemen en planten. Dit doet het bedrijf door regentonnen te verkopen. Met deze regentonnen wordt het regenwater gevangen wat vervolgens aan de planten gegeven kan worden.

Op tuinartikelen.nu kunt u gemakkelijk een balkondoek of ander artikel bestellen. Wanneer een bestelling voor 14:00 uur op een werkdag besteld is, krijgt u het de volgende dag thuis. Wanneer u bestelling hoger is dan 60 euro, dan is de bezorging gratis. Het bedrijf is een betrouwbare webshop waarop u veilig kunt betalen. Zo kunt u betalen via PayPal maar is achteraf betalen met Afterpay ook mogelijk. Wanneer een artikel niet naar wens is, kunt u deze gratis retourneren. 

Wanneer u meer wilt weten over de producten van tuinartikelen.nu dan kunt u contact opnemen met het bedrijf voor meer informatie.  Het team staat u graag te woord om u te helpen het juiste product te vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn