Een zonneboiler kopen voor milieubewust douchen en afwassen

20 juli 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

We hebben in Nederland lang kunnen profiteren van onze eigen gasvoorraad. Maar achteraf gezien is het niet verstandig geweest om dit gas uit eigen land te gebruiken. In Noorwegen hebben ze bijvoorbeeld veel olie in de grond, maar de noren gebruiken deze olie niet zelf. Ze verkopen het en hebben daardoor een kasoverschot van vele miljarden euro’s. Deze miljarden investeren ze in hun eigen duurzame energie zoals zonne-energie, waterenergie en windenergie. Je ziet in Noorwegen dan ook heel veel elektrische auto’s. Dus terwijl het land zelf steeds duurzamer wordt en dus in zekere zin een steentje bijdraagt aan een beter milieu, zijn de noren ook verantwoordelijk voor het oliegebruik in andere landen. Je kunt er je ethische vraagtekens bij zetten, maar financieel slim is het zeker geweest. Nederland kan echter steeds minder gas uit de grond halen. Ten eerste is de gasbubbel bijna ten einde en ten tweede gaat het winnen van gas ten koste van het woongenot van de Groningers. Aardbevingen maken het steeds lastiger om voldoende rendement uit de gaswinning te halen. Als consument merk je dat sterk door de stijgende gasprijzen. Deze gasprijzen zullen naar verloop van tijd alleen nog maar meer gaan stijgen. Daarom is het financieel verstandig om over te stappen op duurzame energiebronnen. Je kunt bijvoorbeeld zonnepanelen op je dak plaatsen of een zonneboiler kopen. Zulke investeringen zorgen niet alleen voor een besparing op je energierekening, maar helpen ook om het milieu te ontlasten. Het broeikaseffect is een verschijnsel dat bijna niet meer is weg te denken uit de wereld van vandaag de dag, maar het zijn toch de mensen die er verantwoordelijk voor zijn. Dat betekent dat we het effect ook terug kunnen dringen door op verantwoorde wijze om te gaan met energie. Los van het financiële voordeel en het milieu voordeel, is het ook gewoon een praktische noodzakelijkheid om over te stappen. Fossiele brandstoffen raken op. De gasbubbel in Groningen is bijna helemaal uitgeput en overal op de wereld zullen de fossiele brandstoffen op raken. Hoe schaarser de fossiele brandstoffen, hoe duurder ze worden. Dus naarmate de tijd vordert zullen de prijzen alsmaar verder stijgen en op den duur zijn er helemaal geen fossiele brandstoffen meer en dan moet je dus wel een zonneboiler kopen. Maar waarom zou je wachten met een zonneboiler kopen als je weet dat de gasprijs elk jaar zal stijgen? Het is dan ook beter om meteen zonneboiler te kopen, zodat je meteen kunt beginnen met besparen en de energierekening juist elk jaar kunt zien dalen.

Waar kan ik een zonneboiler kopen?

Je kunt op verschillende plekken een zonneboiler kopen. Het is echter fijn dat je kunt profiteren van een stukje service als je een zonneboiler gaat kopen en daarom doe je er goed aan om te kiezen voor Facilitysupply.nl. Als je namelijk kiest voor deze winkel, dan wordt de subsidie ook meteen voor je in orde gemaakt. Als je namelijk een zonneboiler gaat kopen, dan kun je ook subsidie aanvragen. De overheid wil het aanschaffen van duurzame materialen juist bevorderen en daarom krijg je bij de aanschaf van een zonneboiler of zonnepanelen ook subsidie.

Surf snel naar facilitysupply.nl en ontdek de mogelijkheden

Als je meer wilt weten over zonneboilers en het rendement, kom dan snel eens langs op de bovenstaande website. Hier kun je meer informatie lezen over onderwerpen als:

  • Zonneboilers
  • Zonnepanelen
  • Onderhoud

Dus mocht je geïnteresseerd zijn, dan kun je allereerst een bezoekje brengen aan de website en daarna kun je ook meteen even contact opnemen met een medewerker.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn