Boeket bestellen

20 juli 2018

Posted in Creatief en Decoratief

“Wil jij een boeket bestellen? Een uitstekend idee, een bloemetje wordt door iedereen eigenlijk immers wel gewaardeerd. Er zijn heel veel verschillende gelegenheden waarbij het erg geschikt is om even een bosje mee te nemen als je op bezoek gaat, zoals bij:

  • een verjaardag
  • ziekte of opname in het ziekenhuis
  • een overlijden
  • een geboorte
  • een jubileumfeest

Maar ook als een bedankje is een blos bloemen natuurlijk heel erg leuk of gewoon om je geliefde eens te verrassen, op Valentijn of op een willekeurige dag. Want een boeket bestellen, is gewoon altijd heel erg leuk! Natuurlijk hoef je niet per se een bestelling te plaatsen, je kunt natuurlijk ook gewoon naar de bloemist gaan op het moment dat je het nodig hebt en dan daar iets meenemen. Maar je loopt dan wel het risico dat de bloemsoorten die jij er eigenlijk graag in had willen hebben op dat moment al uitverkocht zijn. Helemaal als je pas aan het eind van de dag tijd hebt om langs de bloemenwinkel te gaan. Kies je voor vooraf een boeket bestellen, dan kan de bloemist rekening houden met je wensen en precies dat voor je samenstellen wat jij graag wilt hebben.

Online boeket bestellen

Als je een boeket bestellen wilt, dan kun je dit natuurlijk gewoon in de winkel doen. Je kunt dan ook overleggen met de verkoper over wat jij precies zoekt, wat de prijs mag zijn en hoe het er uit moet komen te zien. Bijvoorbeeld ingetogen of juist heel uitbundig. Maar niet iedereen heeft tijd om naar de bloemenwinkel te gaan, veel mensen zijn immers overdag aan het werk en veel van deze winkels zijn alleen dan geopend. Gelukkig is er tegenwoordig ook een uitstekend alternatief, namelijk online een boeket bestellen. Je kunt dan gewoon op de website uitzoeken wat voor soort bos je wilt hebben en je bestelling plaatsen. Je hebt vervolgens ook de mogelijkheid om deze te laten bezorgen op het moment dat het jou het beste past en op een adres van jouw voorkeur. Dat kan dus bij jouzelf zijn, zodat jij het mee kunt nemen als je naar iemand toe gaat, maar je kunt het ook meteen laten bezorgen bij degene voor wie het bestemd is. Dat is een handige oplossing als jij zelf bijvoorbeeld niet naar een uitvaart toe kunt gaan of als jij niet bij een feestje aanwezig kunt zijn. Daarnaast is het natuurlijk ook een heel leuke manier om iemand te verrassen, want wie verwacht het nu dat er een bezorger op de stoep staat met een bloemetje voor jou?! Een boeket bestellen is dus zowel in de winkel als online een uitstekende keus!

Bestel bij Fleurina

Of je nu in de winkel of online een boeket bestellen wilt, je kunt altijd terecht bij Fleurina in Voorthuizen! Zij hebben bovendien een overeenkomst met Fleurop zaken door heel Nederland, wat betekent dat je gewoon bij hen je bestelling kunt plaatsen en dat het dan overal in het land bezorgd kan worden! Je bent bij hen dus niet gebonden aan de regio waar zij gevestigd zijn en dat is wel zo handig! Een ander pluspunt van deze bloemist, is dat je bij hen heel veel keus hebt als je een boeket bestellen wilt. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een bos in één kleur, maar ook voor een heel uitbundige combinatie van verschillende kleuren. Je kunt kiezen voor een wat klassieke stijl, maar ook voor een soort van veldboeket. Er zijn zoveel mogelijkheden! Op hun website vind je een overzicht van wat zij kunnen bieden en daar kun je ook meteen het gewenste boeket bestellen!”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn