Een winkel bouwen; hoe gaat dat in z’n werk?

15 januari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ben je eigenaar van een onderneming of van een winkelpand en wil je graag een winkel bouwen? Dan ben je je waarschijnlijk al wel bewust dat hier veel bij komt kijken. Er moeten bouwplannen gemaakt worden, vergunningen geregeld worden, een aannemer worden gevonden enzovoort. Het is dan fijn om een ervaren bouwbegeleider tijdens het hele proces te hebben. BBAN Bouwbegeleiding is een bedrijf dat jou van A tot Z begeleid in het bouwproces als je een winkel gaat bouwen. Of dit nu een nieuwbouwproject of een renovatieproject is, BBAN kan je helpen bij het winkel bouwen. Wat doet BBAN als bouwbegeleider zoals voor jou:

  • Bouwplan
  • Vergunning aanvragen
  • Bouwbestek
  • Aannemersselectie
  • Nazorg

Wil je een winkel bouwen? Dan is het fijn dat de bouwbegeleiders van BBAN je hierbij kunnen helpen. Zij hebben alle kennis in huis en veel ervaring, zodat het winkel bouwen geen stress project voor jou wordt, maar een prettige samenwerking. Ook in het uitkiezen van een hoofdaannemer en een onderaannemer, biedt BBAN jou een helpende hand. Zij kunnen jou adviseren in welke aannemer goed is en niet te duur. Zij zorgen voor alle communicatie tussen de betrokkene partijen als zij aan de winkel bouwen. Hierdoor word jij niet opgezadeld met alle communicatie en het in goede banen leiden van de bouw, maar kan je met een gerust hart het winkel bouwen aan de professionals over laten. Zij hebben immers ook verstand van het hele bouwproces en kunnen dit adequater oppakken dan jij als ondernemer, gespecialiseerd in jouw winkel. Er komt dus flink wat kijken bij een winkel bouwen. BBAN zorg ook voor een goede nazorg bij het winkel bouwen en heeft een reputatie om niet over het budget te gaan tijdens het winkel bouwen.

Perfecte begeleiding bij een winkel bouwen

Piet (58) heeft al jarenlang een kaaswinkel in een winkelstraat. De laatste renovatie van zijn winkel was bijna 20 jaar geleden, dus het werd hoog tijd voor een renovatie. Om te zorgen dat alles vlot zou verlopen, zonder tegenslagen, heeft hij BBAN Bouwbegeleiding in de hand genomen. Piet vertelt: “onze kaaszaak loop over het algemeen goed, we hebben veel vaste klanten, maar de winkel kan wel een renovatie gebruiken. We willen onze zaak wat uitbreiden, zodat we meer ruimte hebben voor nieuwe producten en zodat de winkel er weer van deze tijd uitziet. Helaas heb ik geen kaas gegeten van bouwplannen maken enzovoort. Dus leek het ons beter dit aan de experts over te laten. BBAN heeft ons een heel goede bouwbegeleider gegeven. Al meteen bij het opstellen van de bouwplannen, kwam hij met goede ideeën over hoe wij dingen het beste konden aanpakken. Zonder hem hadden we sowieso dingen niet zo slim aangepakt en waren we waarschijnlijk veel duurder uit geweest. De bouwbegeleider heeft ons geholpen met verzekeringen en het aanvragen van de vergunning bij de gemeente. Dit heeft hij allemaal in goede banen weten te leiden. Wat voor ons het moeilijkste was, was het kiezen van een goede hoofd- en onderaannemer. Wij hadden geen idee waar wij op moesten letten, maar de bouwbegeleider gelukkig wel. We zijn erg tevreden hoe de gehele verbouwing van onze winkel is verlopen en zijn erg blij met het resultaat. Dit had er absoluut niet kunnen zijn zonder de bouwbegeleiding van BBAN!”

Meer informatie over bouw en begeleiding

Heb jij ook een groot bouwproject voor de deur staan en mis je nu al het overzicht? Stap dan in zee met BBAN Bouwbegeleiding. Zij helpen jou op een prettige en professionele wijze door het gehele bouwproces heen. Op hun website https://zakelijk.bban.nl/winkel-bouwen kan je alles vinden over een winkel bouwen of andere projecten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn