Zoekt u stevige magneten?

20 maart 2020

Posted in Creatief en Decoratief

Als hoogleraar moet ik heel vaak presentaties houden voor grote groepen mensen. Ik vind dit altijd prettig om te doen, maar ik heb gemerkt dat in veel van de zalen waar ik mijn colleges moet geven, geen goede voorzieningen te vinden zijn. Zo moet ik bijvoorbeeld heel vaak in ruimtes werken met magneetborden, maar waar dan geen magneten te vinden zijn. Dat is uitermate vervelend want ik heb vaak veel papieren bij me die ik graag wil laten zien en daarom baal ik er altijd heel erg van wanneer ik geen goede magneten kan vinden. Ik heb daarom gekeken of het mogelijk was om een keer magneten bij de conciĆ«rge te vragen, maar deze heeft er ook nooit op voorraad liggen. Omdat ik niet zo’n zuur persoon wil worden die altijd loopt te klagen dat er geen magneten te vinden zijn, maar die ook niets doet om aan magneten te komen, leek het mij goed om te kijken of ik mijn probleem zelf kon oplossen. Ik ben daarom een keer naar een winkel gegaan waarvan ik dacht dat ze mij wel konden helpen aan magneten. Dat bleek echter niet het geval te zijn. Ik moest er namelijk heel veel hebben en in deze winkel kwamen ze niet verder dan een suffe magneet voor op de koelkast. Dat was niet waar ik naar op zoek was en daarom ben ik gaan kijken naar de mogelijkheden die er waren om via het internet aan goede magneten te komen. Ik heb toen allerlei sites bekeken waar ik weliswaar magneten kreeg aangeboden, maar daar moest ik weer een vermogen betalen voor deze magneten. Dat was niet iets waar ik op zat te wachten. Het ging hier tenslotte over een paar simpele magneten en ik voelde er weinig voor om een vermogen neer te moeten tellen voor magneten die ik waarschijnlijk elders veel voordeliger zou kunnen vinden. De vraag was echter waar ik deze magneten voordeliger kon vinden. Ik heb toen gemerkt dat ik het beste een keer naar de site van magneetgigant.nl kon gaan kijken want wat ik over deze site las, klonk uitermate goed in de oren en daarom wildei ik het aanbod van deze pagina graag een keer doornemen. 

Deze magneten had ik nodig 

Toen ik eenmaal op de site van magneetgigant.nl terecht was gekomen, heb ik gemerkt dat ik hier hele goede magneten kon vinden. Ze hebben hier namelijk magneten in het aanbod van alle mogelijke soorten en maten. Dat maakte het voor mij duidelijk dat ik dus hier een bestelling moest plaatsen. Toen ik daarna ook nog zag welke prijzen men hier voor de magneten rekent, hoefde ik helemaal niet meer na te denken over de vraag of ik hier al dan niet een bestelling wilde plaatsen. 

Wilt u ook een magneet kopen?                 

Als u ook een magneet nodig heeft, dan raad ik u aan om:

  • Even naar magneetgigant.nl te surfen 
  • Te bekijken welke opties u hier allemaal aangeboden krijgt
  • Een bestelling te plaatsen als u voor kwaliteit gaat 

Ik hoop dat u hier ook net zo goed zult slagen als dat ik geslaagd ben.  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn