Wilt u uw bedrijf inschrijven op een postbus?

19 september 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ik heb een online onderzoeksbureau om mensen op te sporen die fraude plegen. Dat is niet eenvoudig en bovendien is het ook nogal gevoelig werk omdat mensen heel kwaad kunnen worden wanneer ze ontdekken dat ze betrapt zijn. Omdat ik ingeschreven sta op mijn huisadres, leek het mij niet handig om dit zo te houden omdat iedereen die mij dan even zou googelen, zou weten dat ik woon waar ik woon. Ik wilde daarom mijn bedrijf laten inschrijven op een postbus omdat ik op die manier namelijk niet meer te traceren zou zijn. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik mijn bedrijf kon inschrijven op een postbus en ik heb toen gezien dat er meerdere mogelijkheden waren. Dat was uiteraard fijn om te zien, maar het maakte het er niet duidelijker op wat ik eigenlijk zou moeten doen. Ik ben daarom gaan kijken hoe ik mijn bedrijf kon inschrijven op een postbus en ik heb gemerkt dat wanneer ik naar de site van easystartoffice.com zou gaan, ik daar interessante mogelijkheden kon vinden wanneer het ging over mijn bedrijf inschrijven op een postbus. Ik heb toen gezien dat wanneer ik hier zou gaan kijken naar de opties die men bood, ik waarschijnlijk wel zou kunnen slagen. Ik heb daarom even contact opgenomen met een van de mensen van deze site en ik heb laten weten dat ik overwoog om mijn bedrijf te komen inschrijven op een postbus via hun site. Ik kreeg toen nog wat meer tekst en uitleg en hoe meer ik hoorde, hoe enthousiaster ik werd van wat ik allemaal te horen kreeg. Ik had al snel in de gaten dat wanneer je met deze mensen in zee gaat, je er zeker van kunt zijn dat je goede diensten aangeboden krijgt. Je kunt namelijk niet alleen maar je bedrijf inschrijven op een postbus, maar je kunt vervolgens ook nog gebruikmaken van de flexplekken die zij te bieden hebben. Daarmee wordt het bedrijf inschrijven op een postbus niet alleen administratief fijn, maar heeft het ook nog andere handige voordelen. Ik ben daarom blij dat ik deze mensen gevonden heb en ik kan u aanraden om hier ook een keer te gaan kijken wanneer u uw bedrijf wilt inschrijven op een postbus. 

Ik liet hier met succes mijn bedrijf inschrijven op een postbus adres                    

Ik liet mijn bedrijf hier inschrijven op een postbus adres en ik merk dat ik nu minder onrustig werk. Mensen kunnen mij niet meer traceren en dat betekent dat ik geen boze mensen bij mijn huis hoef te verwachten. Ik ben daarom blij dat ik deze stap gezet heb. 

Wilt u meer lezen? 

Mocht u meer willen lezen over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan kunt u:

  • Even een kijkje nemen op easystartoffice.com 
  • Bekijken wat deze mensen u allemaal te bieden hebben 
  • Een keer contact opnemen om uw inschrijving vandaag nog te regelen 

Ik hoop dat u hier ook goed geholpen kunt worden. U zult zien dat u hiermee een groot deel van uw privacy kunt waarborgen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn