Wilt u overstappen op een zit-sta werkplek?

6 januari 2020

Posted in Webwinkels en Webshops

Ik heb onlangs aan mijn baas gevraagd of hij voor mij een zit-sta werkplek wilde aanschaffen. Het is namelijk zo dat ik al heel lang last heb van mijn rug en ik merk dat wanneer ik de hele dag op kantoor zit, ik op een gegeven moment gewoon verga van de pijn. Dat is niet iets waar ik heel blij van word en daarom wilde ik graag iets doen om mijn klachten te bestrijden. Ik ben toen gaan zoeken naar wat ik het beste kon gaan doen en toen heb ik gezien dat ik het beste voor een zit-sta werkplek kon gaan. Wanneer je namelijk een zit-sta werkplek koopt, kun je je werkhouding afwisselen en dat is heel goed voor je. Zeker wanneer je ook kunt staan te werken, is dat heel goed voor een mens en dus ben ik gaan kijken hoe ik een goed zit-sta werkplek kon kopen. Ik wilde hier zelf geen geld aan uitgeven omdat ik geen zin had om mijn eigen salaris in een zit-sta werkplek te steken. Mijn baas maakt heel veel omzet dus het was voor hem geen probleem om voor mij een zit-sta werkplek te regelen. Hij heeft mij toen gezegd dat wanneer ik een goede zit-sta werkplek kon vinden, hij deze voor mij zou betalen. Dat betekende dat ik dus op zoek moest gaan naar een aanbieder van een goede zit-sta werkplek. Ik heb toen gekeken waar ik moest zijn en al heel snel kwam ik op de site van Shiraz.nl terecht. Deze site vond ik meteen heel interessant omdat je hier niet alleen een zit-sta werkplek kon kopen, maar omdat je hier heel veel meubilair voor je kantoor kon vinden. Daarom ben ik ook enthousiast door het ruime aanbod gaan bladeren omdat ik graag wilde weten wat ik hier allemaal kon kopen. Ik heb toen gemerkt dat wanneer je hier gaat kijken naar wat je allemaal kunt kopen, je zult ontdekken dat men hier echt van alle markten thuis is. Ik hoopte een goede zit-sta werkplek te kunnen vinden, maar ik vond heel veel interessante opties. Daardoor werd het lastig om een goede keus te maken, maar ook daar heeft dit bedrijf aan gedacht en ik heb toen een goede oplossing gevonden. 

Ik testte deze zit-sta werkplek in de showroom

Ik heb op de site van Shiraz.nl gezien dat je de zit-sta werkplek die hier aangeboden wordt, kunt komen bekijken en testen in hun showroom. Dat was heel prettig om te lezen en ik ben daarom al heel snel een keer in de auto gestapt om een bezoekje aan de showroom van dit bedrijf te brengen. Ik wilde namelijk graag een keer door deze mensen voorgelicht worden over de zit-sta werkplek. Dat was een goede keus want ik heb zo meteen gezien dat ik deze zit-sta werkplek nodig had. 

Ik kan nu veel beter werken 

Sinds ik mijn zit-sta werkplek heb, kan ik veel langere dagen maken. Ik heb namelijk helemaal geen last meer van rugpijn. Kortom:

  • Ik ben heel blij met mijn aankoop 
  • Ik kan u aanraden om ook een keer naar Shiraz.nl te surfen 
  • Hier kunt u heel veel goed kantoormeubilair kopen 

Ik hoop dat u ook een goede werkplek kunt kopen via deze site. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn