Wilt u ook graag een groenblijvende haag?

4 november 2019

Posted in Mens en gezondheid

Wij wonen al meer dan tien jaar in een twee onder een kap woning en sinds een aantal jaar hebben wij flinke ruzie mt onze buren. Wij kunnen elkaar inmiddels niet meer luchten, maar helaas zien we elkaar nog wel. Vandaar dat wij besloten hebben dat wij maatregelen willen nemen om onze buren niet meer te hoeven zien. U moet weten dat wij een haag als erfscheiding tussen onze erven hebben. Deze haag verliest in de winter echter al zijn bladeren waardoor de heg dus eigenlijk niet meer dan een verzameling takjes wordt. Dat was vroeger geen probleem, maar vandaag de dag is dat het wel omdat wij nu altijd de buren kunnen zien aanlopen wanneer die hun erf oplopen. Wij hebben daarom besloten om de haag te vervangen door een grote, en graag ook hoge groenblijvende haag. Als wij namelijk een groenblijvende haag tussen ons en de buren konden zetten, dan zouden wij hen niet meer hoeven te zien. Bovendien zorgt een groenblijvende haag er ook voor dat je gewoon veel meer van je tuin kunt genieten. Het was daarom aan ons om de groenblijvende haag te vinden en wij hebben gezien dat wij het beste een keer naar de site van coniferen-bestellen.nl konden gaan. Hier zagen wij namelijk dat je een heel mooi groenblijvende haag kunt bestellen. Wij hebben toen bekeken welke mogelijkheden wij allemaal hadden. Wij waren er namelijk niet helemaal zeker van of iedere groenblijvende haag ook echt in iedere grondsoort geplant zou kunnen worden. Omdat wij ons geld niet over de balk wilden smijten, hebben wij gekeken of het mogelijk was om een keer advies in te winnen bij de mensen van deze site. Zij zouden waarschijnlijk als geen ander weten of een groenblijvende haag ook echt groen blijft onwillekeurig in welke grondsoort je de haag plant. Ik ben daarom even contact met deze mensen gaan opnemen en toen kreeg ik te horen dat onze grondsoort, namelijk veen, heel geschikt was voor de haag. Dat was alles waar ik op gehoopt had en ik ben heel blij dat wij nu snel de groenblijvende haag konden bestellen. 

Deze groenblijvende haag bevalt ons heel erg goed

Wij hebben de groenblijvende haag gekocht die wij graag wilden kopen nadat wij deze op de site hadden zien staan en ik kan u zeggen dat ik heel tevreden ben over wat wij hebben ontvangen. Wij hebben een hoge heg besteld en deze staat inmiddels in de aarde. Wij kunnen de buren niet meer zien en aangezien de haag groen zal blijven, hoeven wij de buren nooit meer te zien. Dat was wat wij graag wilden en wij zijn ook blij dat de haag gewoon heel mooi in de tuin staat. 

Wilt u ook meer groen in uw tuin? 

Mocht u ook wel wat meer groen in uw tuin willen hebben, dan kunt u altijd even naar de site van coniferen-bestellen.nl surfen. U zult zien dat u hier:

  • Planten van zeer hoge kwaliteit kunt kopen 
  • Altijd deskundig advies kunt inwinnen bij een van de mensen van deze site 
  • Altijd kunt profiteren van heel lage prijzen 

Meer weten? Surf dan even naar coniferen-bestellen.nl. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn