Wilt u ook fijn rustiek camperen?

7 juli 2020

Posted in Vakantie en Recreatie

Wij hebben al heel vroeg dit jaar onze vakantie naar Noord-ItaliĆ« moeten afzeggen omdat wij al snel in de gaten hadden dat wanneer je ergens niet naartoe moet gaan, het wel Noord-ItaliĆ« was. Wij hebben daarom gekeken wat wij dit jaar nog wel zouden kunnen doen en een van de dingen die wij heel graag wilden, was rust en ruimte. Wij hebben geen zin om ons op volle campings te moeten begeven waar wij overal heel voorzichtig moeten zijn omdat wij anders misschien te dicht bij mensen komen. Wij hebben daarom gekeken of wij ergens in Nederland rustiek camperen konden. Wanneer wij namelijk rustiek camperen konden, dan zouden wij daar graag gebruik van willen maken want het leek ons namelijk erg prettig om ergens rustiek camperent te kunnen. Wij hebben gekeken waar wij dit het beste konden gaan doen en wij hebben toen gewoon op het internet gekeken waar wij in Nederland moesten zijn wanneer wij graag  rustiek camperen wilden. Wij hebben toen gemerkt dat wij het beste een keer naar de site van kgc.nl konden gaan. Deze site is bijna synoniem voor rustiek camperen en wij hebben de mogelijkheden van deze pagina dan ook met veel interesse bekeken. Wij hebben gemerkt dat je in Nederland heel goed rustiek camperen kunt en wij wilden daarom graag een keer een week of twee op zo’n rustieke camping gaan kamperen. Wij hebben toen gekeken of het rustiek camperen ook betaalbaar was, want wij hadden zo’n idee dat vandaag de dag iedereen op de wereld op zoek is naar mogelijkheden voor rustiek camperen, maar wij hebben gemerkt dat dit alles heel erg meeviel. Ik ben daarom blij dat wij zijn gaan zoeken naar mogelijkheden om het rustiek camperen te kunnen realiseren en ik kan u zeggen dat het ook niet lang geduurd heeft voordat wij een mooie camping gevonden hadden waar wij graag een tijdje wilden verpozen. 

Wij hebben genoten van het rustiek camperen 

Wij hebben een mooie camping gevonden die heel eenvoudig was, maar daardoor ook een oase van rust. Wij hadden geen last van kinderen die veel lawaai maakten en wij vonden he rustiek camperen heel erg prettig. Mocht u daarom ook graag een keer willen rustiek camperen, dan kunt u het beste een keer naar de site van kgc.nl. Deze site biedt tal van mogelijkheden om even op een fijne plek de boel de boel te kunnen laten. 

Waar wilt u er even tussenuit? 

Als u ook nog niet weet wat u dit jaar kunt gaan doen tijdens uw vakantie, dan raad ik u aan om:

  • Even naar kgc.nl te surfen 
  • Te bekijken hoeveel heerlijke rustige plekken er hier te boeken zijn 
  • Via deze site te genieten van een heerlijke vakantie 

Ik hoop dat u hier een mooie camping kunt vinden waar u nog een plaatsje kunt boeken. Er is volop keus en u zult zien dat u een heerlijke vakantie tegemoet kunt gaan waarin u even helemaal tot rust kunt komen. Dat is precies waar wij naar op zoek waren en wij zijn daarom blij dat wij kgc.nl gevonden hebben.                 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn