Wilt u iets laten maken aan de hand van tampondruk?

28 mei 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Wij hebben een kinderdagopvang en wij merken dat ouders het vaak vergeten dat zij hun kinderen zelf eten mee moeten geven. Wij hebben in het begin namelijk geprobeerd om alle kinderen zelf van eten te voorzien, maar het was totaal onmogelijk om voor ieder kind het juiste menu aan te kunnen bieden. Het ene kind had namelijk deze allergie en de andere zou het niet overleven wanneer dit ingrediĆ«nt in zijn of haar eten werd gedaan. Wij hebben toen besloten dat wij de ouders op subtiele wijze wilden laten weten dat wij voortaan een ander beleid zouden gaan voeren. Wij hebben daarom voor alle ouders een broodtrommel gekocht en op deze trommel wilden wij graag met behulp van tampondruk de tekst ‘geef uw kind alle liefde die het nodig heeft’ laten bedrukken. Wij konden dan de ouders mooi duidelijk maken dat de voeding van hun kroost hun eigen verantwoordelijk was en dat ze de meest exotische voedingsproducten in het trommeltje konden doen. Afijn, het was voor ons belangrijk om een partij te vinden die ons kon helpen met de tampondruk omdat wij namelijk niet zelf iets met tampondruk konden maken. Wij wilden daarom graag met een betrouwbare partij in zee gaan en wij hebben toen besloten dat wij het beste met de mensen van vkprint.nl in zee konden gaan. Wij hebben namelijk hun site gezien en deze maakte meteen een heel goede indruk op ons. Deze mensen kunnen heel veel realiseren op het gebied van tampondruk en daarom wilden wij graag even contact met hen leggen over de tarieven die zij rekenden voor hun tampondruk. Wij wilden namelijk heel veel trommeltjes laten bedrukken en dus hoopten wij dat wij een mooie prijs konden laten maken. Wij hebben toen met een medewerker van deze site gesproken en wij kregen toen te horen dat zij ons heel goed konden helpen omdat zij alles wisten van en konden met tampondruk. Wij hebben toen ook een heel goede prijs te horen gekregen voor de tampondruk en dus wisten wij meteen dat wij graag met deze mensen in zee wilden gaan. 

Onze tampondruk is heel mooi geworden 

Wij wilden natuurlijk vakwerk geleverd krijgen want je wilt niet dat je tampondruk na een wasbeurt in de vaatwasser alweer van je trommeltje verdwenen is. Vandaar dat wij ook met de mensen van vkprint.nl wilden werken want deze mensen hebben er alles aan gedaan om ons een heel mooi resultaat te leveren. Wij zijn daarom zeer te spreken over de service van deze mensen want wij hebben volwaardige tampondruk mogen ontvangen. Wij zijn daarom zeer blij dat wij zaken zijn gaan doen met deze mensen.

Ons plan was een groot succes

Wij hebben gemerkt dat de ouders het heel leuk vonden dat wij hen allemaal een trommeltje gaven en zij verzorgen nu altijd zelf de lunch voor hun kinderen. Kortom:

  • Wij hebben hier heel goede zaken kunnen doen 
  • Onze tampondruk is heel goed uitgevoerd 
  • Wij hebben een heel mooi trommeltje kunnen laten maken 

Wilt u ook met deze mensen werken? Kijk dan ook een keer op vkprint.nl.                    

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn